Dag 1 av 3 uker!

Endelig i gang med behandling. Jeg stod opp kl 06 for å avgi første urinprøve, samt spytte i et glass i 30 min. Så urinprøve nr to, før jeg tuslet bort til klinikken for å ta blodprøver. Endel av resultatet kunne ses allerede i dag, resten får jeg svar på i morgen.

Jeg har en biologisk alder på 81 år, akkurat som jeg føler meg! Denne må ned!
Det er digg å få vite hvorfor man er syk, og få vite at det fins behandling annet enn å få en pille som skaper et nytt problem, eller ny sykdom. Her fjerner vi rota til sykdommen.

Jeg har en toxic belastning, og høyt oksidativt stress. Det visste jeg fra før. Det betyr at cellene ikke gjør jobben sin og renser kroppen. Jeg har for mye syre i kroppen og det gir grobunn for trivsel for kreftceller. Jeg har dårlig opptak av oksygen i cellene, noe som er vanlig hos ME pasienter. Dette betyr jo også at cellene ikke lager ATP (energi).
Det er mistanke om almanganforgiftning. I tillegg er bukspyttkjertelen overbelastet. Nyrene fungerer ikke bra nok, noe som er logisk siden de ikke rydder opp i kroppen, og lymfesystemet mitt er ute av drift. Noe som forklarer det vonde halsen. Å ikke minst opphopningen av giftstoffer.

I morgen får jeg vite hva genene mine sier, noe som kan føles litt skummelt. Likevel har jeg funnet et behandlingssted som kan gjøre kroppen til et koseligere sted å bo i. Dette blir spennende!

Jeg startet intravenøst i dag, og jeg sliter med svimmelhet fra før men også når jeg tar sprøyter. Jeg må ligge for å ikke besvime. Det er mentale traumer etter tannlegen i barndommen. Men når jeg legger meg flatt, så slår jo krystallsyka inn, så blir jeg svimmel av det. Litt ubehagelig, så skal bli satt i kontakt med en osteopat så vi kan få fikset det. I tillegg fikk jeg en høy dose c vitamin, litt vel mye selen på kort tid, så ble litt uvel et minutt eller to. Ellers gikk det kjempefint. Har ikke noen ubehag hittil, men må få i meg mange liter vann nå for å få renset ut. Dette er detox på høyt nivå.

Siden jeg var oppe kl 06 er det påtide med en powernap. Den blir sikkert på 3 timer kjenner jeg meg selv rett.

I morgen får dere vite ståa, om jeg ikke får sjokk og trenger en dag eller to 😛

Keep you posted!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *