Du må følge med på hva som skjer i verden…

Eller må man det? Hva gjør det med hode og sjela vår å høre nyheter og lese aviser flere ganger om dagen? Siden jeg har lite å gjøre og blir stressa av og blir stressa av å snurre tommeltotter, sjekker jeg avisen sikkert 10 ganger pr dag. Hva gjør disse fæle nyhetene om drap og fanskap med psyken og tankene våre. Er det sånn vi blir bekymret og får angst?

Jeg vil teste det ut. Hva en detox gjør med kroppen min. En allerede stresset kropp som har mye å rydde opp i. Som er overbelastet med fanskap fra aviser og sosiale media. Hva skjer når man stenger verden ute og ikke leser slike nyheter?

Jeg har en kollega på Business Jessheim som er det mest avslappa menneske jeg har møtt. Jeg lurte på hva som var svaret på dette. Joda, han har ingen bekymringer i verden. (han har sikkert noen få som familie osv), men han leser ikke aviser eller ser på nyheter. Han sitter med bena på bordet, spiser kake som om han aldri har hørt om høyt kolesterol og nyter det. Jo mindre stress, jo mindre skade av det vi gjør. Han tar også pauser i arbeidsdagen med å gjøre morsomme ting, som å spille dataspill. Jada, dette er en voksen kar på min alder. Så leke, spise kake og ikke høre/lese fæle nyheter. Jeg begynner å innse hvor digg det er. Jeg har vært uten i to dager. Jeg føler meg i min egen boble. At jeg gjør noe som er forbudt eller frarådet. Nemlig å unngå å bli manipulert og lurt av aviser og regjering. Det er nesten som om alle bekymringer er borte! Jeg anbefaler deg å teste det ut. Oppdater deg en gang i uka, og ta resten fri. Det er himmelsk deilig, og jeg hadde ikke trodd jeg skulle klare det. Jeg leser heller ikke statuser på Facebook mens jeg er på behandling. Ofte deler jo folk bare skit fra avisene der også.

Hadde det ikke vært fordi det er påbudt med munnbind overalt her i Limburg så hadde jeg jaggu klart å glemme at vi har coronaproblemer. Jeg må bare si at jeg virkelig HATER å gå med munnbind. Det er ekkelt og upersonlig. Og til liten nytte som leger sier.
Men nå skal jeg strikke og se serie før jeg skal ta et varmt bad og lalle.

Ha en nydelig bekymringsløs natt!
Lisbeth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *