I 11 år har jeg blitt sett på som psykisk syk!

I dag fikk jeg svaret.
Jeg har vært syk siden svineinfluensa i 2009. Fått masse diffuse diagnoser i Norge. Alt fra Epstein Barr (kyssesyka) Me, (når de ikke finner ut av ting) fibromyalgi (smerter i kroppen) hypothyreose (lavt stoffskifte) PTSD, ++!
I allefall, jeg har brukt hvertfall en millioner kr på privatleger, blodprøver, behandlinger, kiropraktor, osteopat, refleksologi, akupunktur, helsekost, coacher, samtaleterapi, hypnose osv. Å komme til noen med diffuse sykdommer så tenker de med en gang at du er syk av tanker. Tankens kraft er sterk, men jeg tror jammen ikke de lager streptokokker? Eller hva? Jeg er drittlei av å bli sett på som en nutcase som psykisk syk. Riktig nok har jeg opplevd mye, men det som holder meg nede og deprimert er fordi man stanger hode konstant i veggen mot Nav, leger, psykologer og forsikringsselskaper. Jeg hoppet 8,5 meter fra en blokk pga brann og i papirene står det psykisk syk. Post traumatisk stress syndrom. Ja men hva med skadene? Wiplashen? Nei, alt sånt er ikke så viktig.
Så lenge vi kan holde dette til diffuse sykdommer trenger ingen å forholde seg til det, hverken når det kommer til stønader, trygd og forsikringspenger.

Hvorfor skjønner ikke helse Norge at folk som får vite hva som feiler en og får riktig behandling kommer seg i ut i jobb. Istedet blir vi sett på som late. Hvem søren liker å gå hjemme å leve på luselønn, uten å ha et liv? Jeg har gått glipp av livet i åresvis. Ikke kunne delta på annet enn jobben min, det har vært min prioritet. Resten av tiden min har jeg brukt i sofa. Jeg skulle ønske jeg visste om denne muligheten tidligere. Da hadde jeg funnet ut av ting for noen år siden og hadde sluppet gå rundt utmatta med influensafølelse og piggtråd i halsen i åresvis, og grunnet noe så enkelt som streptokokker. Er ikke det det første man bør sjekke når noen er syk i halsen? Det å kyssesyke? Det var likevel det siste de sjekket hos meg. Jeg har ikke bare streptokokker i halsen, men i hele kroppen. Å få fjernet kan gjøre hele forskjellen. På hvordan jeg føler meg.

I allefall, lang historie kort. Jeg er i Limburg, hos Heilpraktiker Oliver Weiss. En fremmed kar fortalte meg om han i innboksen, da han selv var på behandling, og ti dager etterpå satt jeg på flyet for et 3 ukers opphold på dagklinikken hans. Utstyret som brukes er så hightec at det brukes på astronauter før de reiser til verdensrommet. Han kan se nøyaktig hvilke sykdommer jeg har og hva jeg kommer til å få! Det er en gentest også. Så istedet for å gå rundt i åresvis å lure på hva som feiler en, så får man vite nøyaktig og kan ta forholdsregler. Så kan man slappe av med tanke på alt man ikke får. Jeg må innrømme jeg var ganske nervøs i dag da jeg dro bort dit. Jeg var livredd for å høre at jeg hadde MS. Er mye svimmel og har mange symptomer. Men googler man, feiler man jo alt. Synd at man skal måtte sitte hjemme å google uten å få skikkelig hjelp.

Jeg fikk vite i dag at jeg har kroppen full av streptokokker, som sagt over. Noe som forklarer hvorfor jeg har så mye vondt i halsen og mister stemmen til stadighet. Slik har jeg gått i åresvis. Jeg har også problemene med lymfesystemet, det gjør ikke jobben sin. Noe som gjør at jeg har opphopning av giftstoffer. Jeg kan se nøyaktig hvilke. Litt kult, men også skremmende. Nyrene mine virker heller ikke optimalt. Så det også henger sammen med at jeg er full av drit for å si det på en morsom måte. Behandlingen jeg går gjennom nå kan fjerne 80-90% av giftstoffene. Den skal også klare å drepe streptokokkene. I tillegg bygger man opp immunforsvaret og fjerner det som belaster organene mine. Stress er også rota til at kroppen sliter. Med tanke på bukspyttkjertel, kan man få diabetes 2 om man sliter med kortisol og insulin. Jeg har også problemer med tarmen, og kan få kreft eller ulceriøs kolitt. Siden jeg får vite dette nå, så kan jeg unngå å ha så sur kropp at kreftceller trives. Så målet nå er å gjøre kroppen mer basisk. Det gjøres kombinert med behandling og kosthold. Endelig vet jeg hva jeg kan/bør spise og ikke. Det har vært en evig og tidkrevende oppgave å finne ut av, på grensen til å ha gitt meg spiseforstyrrelser, da det er noe galt med alt man spiser nå til dags.

Jeg vet at jeg ikke er i risikosonen for kreft andre plasser enn mage. Jeg har ikke risk for tromboser eller hjerteinfarkt. Der har vel sunt kosthold bidratt. Jeg vet at jeg ikke får MS, Parkinson, eller blir dement. Å ja, jeg forstår at mange folk ønsker å leve uten å måtte vite disse tingene, eller i fornektelse. Men for meg er det utrolig avslappende å få vite disse tingene. Å endelig måtte slippe å bruke energi på å finne ut hvorfor jeg er så syk. Det er en stor befrielse, og slik vil jo også stresset slippe taket. Frykten og helseangsten også. Det å vite at blir jeg syk igjen, så har jeg en som finner ut av det i Tyskland. Som kan se rubbel og bit av hva som foregår inni kroppen min.
Jeg er evig takknemlig for å ha fått denne sjansen og for Kai som sa jeg måtte reise hit. Ja det koster penger, som jeg har valgt å låne. Blir jeg frisk kan jeg jo bare jobbe litt ekstra. Hva er helsa verdt? Jeg blogget om det for et par dager siden, så du kan bla deg litt tilbake om du ønsker å lese fra reisen min startet.

Siden i går har jeg fått 5 poser intravenøst og 1 sprøyte. Jeg blir behandlet 6 dager i uken, i 3 uker. Eneste bivirkningene er trøtthet og skallebank om du drikker for lite. I dag har jeg faktisk litt vondt i hode og stiv nakke. Trøtt er jo alltid, så jeg tenker at de bivirkningene merker jeg jo ikke siden jeg har de fra før. Så nå er jeg spent på når bedringen kommer. I løpet av oppholdet ser vi på blodprøver og ser hva som bedrer seg. Dette er utrolig spennende.

Er det på tide at Norge oppdaterer seg litt innen alternativ medisin? Eller skal vi bare godta å bli proppet full av medisiner og cellegift som igjen lager nye sykdommer?

Her er behandlingen jeg går gjennom:

Sterke anti-oksidanter (C-vitamin/selen/glutation)Avgiftning/syrebalansering (intravenøs behandling)
Mineralsammensetning (intravenøs behandling)
Aminosyrer (intravenøs behandling)
Medisinsk oksygenBioCell-injeksjoner, for stimulering til fremvekst av egne juvenile celler.
Ønsker du å lese om klinikken hans og høre mer om helseturer til Tyskland: Legg deg til vår gruppe på facebook: https://www.facebook.com/groups/3243486335719992

2 kommentarer til “I 11 år har jeg blitt sett på som psykisk syk!

  1. Ann-Kristine Jakobsen

    Hei
    Jeg håper at dette vil hjelpe deg til å bli friskere.
    Masse lykke til, klem fra Ann-Kristine Jakobsen 😀 <3

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *