Behandlingsdag 4 av 6 denne uka!

Gudene vite hva han puttet i meg i går, men fy søren. Selv med lite søvn siste dagene så kjente jeg hvor lett jeg var på foten. Etter 3 poser til med intravenøst i dag og en ny sprøyte i magen gikk jeg ut derfra med tanke om at jeg måtte jo gå tur, jeg som hadde fått fart på føttern. Tidligere har det vært tungt å gå så mye som 200 meter pga syre i kroppen. De som har ME har melkesyra i bena hele tiden, slik som andre får kun når de har trent. Det kan gjøre at det er vanskelig med noe så enkelt som å gå med søpla. Jeg har brukt timesvis de siste dagene på å tusle 4 km, og i dag gikk jeg 5 km i ett i full fart, og til og med opp en lang bakke uten å måtte stoppe. Det er det sykeste jeg har kjent på mange år. Så lett på foten. Og det trykket jeg har hatt i korsryggen, både smerte og en slags svimmelhet fra ryggmargen var omtrent ikke merkbart. Det er nesten så man ikke tror på det. Selv om man kjenner det. Plutselig kjente jeg at jeg hadde nok overdrevet litt, og kom på at den literen med vann som skal drikkes kjapt etter behandling var glemt. Fikk i meg vann og ble bedre.

Det som er typisk er at når ME pasienter har en god dag så blir de så ivrige at de brenner av alt kruttet med en gang. Dette gjør jeg hver gang jeg har en god dag. Så selvinnsikten tok meg, og jeg avlyste kveldsturen jeg hadde planlagt.

Jeg stakk også på thaimassasje. Hver eneste gang jeg har tatt massasje så knyter musklene seg, hele kroppen blir anspent og går i forsvar. Det var en rar følelse å nyte en massasje uten å ligge i spenn for at det er vondt. Enda har jeg ikke fått smerter i musklaturen, og det virker ikke som jeg får det. Dette er utrolig underlig for meg som ikke har tålt å bli tatt i før. Det kjennes også ut som noe har løsnet i nakken, men vi får se i morgen om det bare er innbildning.

Men med tanke på at jeg har fått 11 poser med intravenøst og 3 sprøyter på 4 dager så er det kanskje ikke rart at noe skjer, men jeg trodde ikke jeg ville merke endringer allerede første uka. Jeg har vært livredd for å bli sendt hjem etter bare 3 uker, for jeg vil være her til jeg er frisk. Nå skjønner jeg jo at jeg mest sannsynlig ikke har noen grunn til å være her lenger enn 3 uker. Piggtråden i halsen er borte. Er kun litt sår. Fått en super spray som dreper bakterier. Hvor lurt er ikke det istedet for antibiotika? Jeg innser at jeg må dra til Tyskland hver gang jeg blir syk. LER! Det er også lov å komme hit for få dager. Eller vedlikehold. De holder ikke personer her lenger enn de er nødt.

Mandag skal jeg få blodprøver for å se endringene etter uke en. Se om nyrer, stoffskifte, tarmen, lymfer og bukspyttkjertel har det bedre. Jeg kjenner at noe skjer og jeg gleder meg til hver eneste dag å få posene med godsaker. For de som lurer hva som er i er det glutation, selen, c vit, magnesium, aminosyrer, chloline, og noe cellegreier fra gris. Jeg husker ikke alt. I morgen skal jeg ha første behandling med å ta ut blod, putte no i det og sette det inn igjen. Det er så spennende. Jeg må ærlig innrømme at jeg hadde trodd jeg skulle bli dårlig av behandlingen da jeg ofte reagerer på ting jeg putter i meg. Men nå støtter han jo nyrene og ikke bare fyller i meg masse tull. Han vet nøyaktig hva jeg tåler av behandling. Ingen ubehag hittil og jeg er letta. Skummelt å bare hoppe på et fly helt alene til et annet land, og få posevis med intravenøst hver dag. Må innrømme at det er det lureste jeg har gjort på 11 år. Jeg er så takknemlig for at jeg fikk vite om dette! Jeg tror for første gang på 11 år at jeg kan bli frisk. Jeg har sommerfugler i magen.

Jeg har vært litt plaget med bråk i leiligheten over meg hvor jeg har leid. Det har minst en baby og pusser opp. Så jeg har knapt sovet de siste dagene, da de fant ut at det var lurt å støvsuge 2350 og 0015. I tillegg skriker babyen hele dagen og natta. Så jeg merker at jeg er totalt tom for energi, men heldigvis fikk jeg flytte på hotellet ved siden av. Det var en stor befrielse, så kommer til å sove som en baby i natt. Jeg elsker hvitt sengetøy og myke lodne håndklær. Senga var nydelig god og har med min egen hodepute hjemmefra.

To be continued….

Sove masse nå! <3
Klæm fra Lisbeth


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *