Er Corona så farlig som de lar oss tro?

Skjønner ikke hvorfor folk blir så provosert av at jeg sier det er påtide at vi kan leve som normalt igjen. Kan man fly 1,5 time nordover kan man også fly 1,5 til et annet land. I følge folk betyr dette at jeg vil at folk skal dø, og at de skal feste villt og ikke følge reglene og restriksjonene som er gitt.


Om man klarer å se det store bildet, samt lese seg opp på forskning og snakke med folk istedet for å bare lese VG så ville man sett at oddsen for å overleve corona er faktisk 99,9 %. Når man tar bort alle dødsfall som er kjøpt og betalt, ja, konspirasjonsteori sier dere, men jeg vet fra 3 land nå hvor dette blir praktisert, uansett dødsfall får familien 1000 euro, eller dekket begravelse. Bulgaria har vært rødt hele sommer, pga manipulerte tall og kjempestøtte fra EU på 10 billioner.


La oss si at 50 mill har hatt corona. Veldig mange flere har vært syke uten å vite om de har det eller blitt testet. Så la oss si at 150 mill har vært syke. Så kan man trekke fra 50% av dødsfallene i henhold til corona, pga manipulerte tall og tester. Da vil statistikken se annerledes ut, sant? Men om vi holder oss til det som er statistikkene i dag, så vil fortsatt 99,9% overleve corona. Man må ikke glemme at den vanlige influensaen er ikke talt med, og den tar flere liv enn corona hvert år. 266 mennesker har dødd i Norge av covid, snittalder er over 80. Et menneske under 50 har gått bort. Dette er 7 mnd og en pandemi. 266 dødsfall, mot 1200 til vanlig. Av influensa. De fleste av disse dødsfallene skjedde før vi visste hva vi sto i, altså med det samme pandemien brøt ut. Nå som vi vet hvordan vi skal holde smittereglene er det få gamle som blir smittet. Dødsfallene er gått ned i mange land, men likevel blir fler og fler smittet. Dette igjen bekrefter at det er folk som allerede ligger for døden, eller er veldig syk som dør. Dessverre liker avisene å vise de som sliter og har senskader. Jeg har selv hatt senskader i 11 år etter svineinfluensa. Jeg bagatelliserer overhode ikke at vi kan bli syke eller dø, men det er dessverre en del av livet. Er du livredd for røykene du tar, drinkene, den dårlige maten? Nei… så hvorfor bekymre deg så for en influensa? Mest sannsynlig går det bra siden de fleste som dør er godt over 80.


Veldig mange tror de kommer til å dø om de får corona, jeg inkludert var redd for det. Avisene har fått oss til å tro det med å skremme vettet av oss.
Bivirkningene nedstengingen har for verden er katastrofal. Det skrives lite om menneskeskjebner, selvmord, fattigdom, matmangel, og økonomisk ruin. Det er land som begynner å bli tom for mat, fordi bønder sitter i karantene og kan ikke jobbe. Ringvirkningene er beyond fatteevne. For å ikke snakke om depresjoner og ensomhet. Noe som var folkesykdom nr 1. Folk dør alene pga smittefrykt. Folk tilbringer dyrbar tid alene fordi de ikke får ha besøk.

Visste du at vi har en god behandling mot Covid? Ikke det? Nei, fordi avisene fokuserer ikke på det. Ahus har med stort hell brukt blodplasma fra andre som har vært smittet og folk har vært ute av senga dagen etter. By the way, de trenger blodgivere. I tillegg er det mange land som bruker ozon therapy. Ozonterapi som dreper virus. Alle statistikker med dødstall har flatet ut, og fler og fler blir smittet. Dette lover godt. Det betyr at det funker det vi gjør! De friske kan holde hjulene i gang så ikke verden går under, så kan vi andre i risikosona holde oss hjemme til evt vaksinen kommer.
Vi må se det store bildet og ut av vår egen lille boble hvor vi er blitt skremt vettet av av media.


Jeg skjønner ikke at så mange lar seg provosere over at jeg mener at nedstenging av verden gjør vondt verre. Håper du også etter å ha lest dette er åpen for å ta inn ny info.
Sånn, da slipper hvertfall noen å lure på hva jeg mener, og gi meg masse egenskaper og tanker jeg ikke har.
Og PS! En gang til! Jeg vil IKKE at noen skal dø. Men likevel dør det massevis av folk hver eneste dag <3Ta vare på deg selv.

Tekst fra forskning.no

Å telle eller regne seg fram til de døde

Det samme gjelder antall døde. Her teller også landene forskjellig.

Noen land bruker ikke knappe helseressurser på å undersøke om eldre som dør hjemme eller på sykehjem har vært smittet av covid-19. Mange av dødsfallene var dessuten forventet.

Allikevel teller noen land alle døde på sykehjem som korona-dødsfall, mens andre teller bare de som er bekreftet smittet av viruset.

Flere land regner seg fram til dødstallene.

New York har de for eksempel økt dødstallene med folk som myndighetene antar har dødd av koronaviruset, men som ikke har testet positivt, ifølge New York Times. Dette er ikke sikre tall.

Hva er et korona-dødsfall?

I Norge dør det til vanlig 40 000 personer hvert år. Rundt 1000 av disse dør av influensa. De fleste av dem er gamle mennesker som er svært syke, ofte helt på slutten av livet.

Nå ser det ut til at smittetiltakene mot covid-19 har hjulpet mot årets influensa, derfor kan færre dø av influensa i år. Men kanskje fikk de koronaviruset isteden og er blant de som har dødd av det? Da kan det telles som korona-dødsfall.

Koronaviruset kan også ligge gjemt under andre dødsårsaker. For eksempel om en eldre person får hjerneslag og dør, men kunne kanskje stått imot om ikke kroppen var svekket av uoppdaget koronasmitte. Legen fører opp hjerneslaget som dødsårsak. Og det vil ikke telles som korona-dødsfall.

I noen land dør dødssyke mennesker noen uker eller måneder tidligere enn de kunne ha gjort uten koronapandemi.

I andre land dør folk fordi det er mangel på respiratorer og press på helsevesenet. De kunne vært reddet med mer ressurser eller flatere smittekurve.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *