Planen fremover for Singelturer!

Ideen om Singelturer ble skapt utfra mitt eget behov for sosial omgang. Jeg var nysingel og hadde liten vennekrets. Bestevenninna mi hadde små barn og de andre var i forhold. Jeg hatet å se folk pakke bilene fulle i påsken og reise avgårde på turer til fjellet. Se at folk kosa seg, og hadde planer. Noe å glede seg til og se fram mot. Det gjorde meg bare mer ensom! Jeg hadde så lite å gjøre at jeg ikke hadde en legetime engang. Jeg kom ut av et vanskelig forhold og hadde akkurat mistet et ufødt barn i uke 13. Jeg var sliten og langt nede og hadde ikke det nettverket jeg hadde behov for. Jeg hadde mistet jobben jeg hadde da de la ned butikken på senteret. Alt var egentlig bare svart!

Men når du er misfornøyd med livet, så må man gjøre noe med det. Ting endrer seg ikke av seg selv. Så jeg testet ut to hytteturer til Trysil. Det var full hus. Jeg husker folk betalte 1200 kr for hele helgen inkludert alle måltider, førsteklasses mat, laget av meg selv 😉 Dette var folk fra Sukker.no så det gikk ganske villt for seg. Hvordan skulle man få frem konseptet slik at folk skjønte at det ikke var en sexklubb jeg hadde laget?

Etter 11 år med Singelturer har jeg fått frem at dette er en reiseklubb for de som ønsker selskap. De som har venner men liker reise med mange. De som kanskje er ny i byen og trenger nye bekjentskaper. Å mange av oss er ensomme. Det er ikke til å legge under en stol. Mange er også dessverre blitt alene da partneren har gått bort. De vennskapene som har oppstått i løpet av årene har vært magiske. Når man ser at man har 60 felles kjente, og møtes igjen på tur etter tur. Det er så innmari koselig. Jeg henger med så mye jeg klarer, men jeg har hele tiden hatt et stort savne om å klare å henge med litt mer. Nå får vi håpe at jeg kommer hjem fra Tyskland som et nytt menneske. (er på behandling på privatklinikk i 3 uker for de som ikke har lest blogg tidligere)

En fyr i Bodø sa til meg på denne tiden i 2009 hvor jeg testet ut hytteturene: Lag 3 hytteturer og jeg kommer fra Bodo og lager deg en hjemmeside. Han hadde så troa på at dette kunne bli noe stort som jeg ikke så selv. Jeg var jo nede for telling og så ikke så langt fremover. Det at han gjorde dette og hadde troa snudde hele livet mitt. Plutselig var Singelturer et faktum, og han forsvant like fort ut av livet. Bare innom som en reddende engel.

Singelturer har reddet liv. Det har gitt liv. Barn er blitt født. Det har gitt meg nye venner, uvenner og fiender. Men det hører nok med alle typer jobber. Ikke alle liker at jeg sitter med all makt til å kaste folk som ikke oppfører seg ut fra gruppen. Da hater de meg etterpå, men dette gjør jeg for å skåne at vi får med mennesker på tur som vi ikke vil ha der. Jeg tror Singelturer Nye Venner er den koseligste gruppen på nett. De krangler som strikkepinnene og fluene fyker i strikke og fiskegrupper. Makan til krangling. Retting av skrivefeil og sure folk. Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har ikke kastet ut et menneske på mange måneder. Ingen skriver stygge ting til hverandre. Tusen takk for det. Dere gjør jobben min lett, og jeg bruker ingen energi på å moderere gruppen. Å kombinere et stort firma med dårlig helse har til tider vært veldig tøft og jeg har vært på nippe til å gi opp flere ganger. Men nå er jeg jo ikke en person som gir opp, så etter en tur i kjelleren kommer jeg alltid opp igjen.

Det jeg ønsket å fortelle dere er at nå skal vi se fremover, og vi skal tenke positivt. Vi skal lære oss å leve med corona, følge alle tiltak og regler. Men vi skal kose oss sammen. På hotell, i Syden, på fjellet og på spa. Vi skal ikke være alene i jula og på nyttårsfesten om vi ikke må. Så lenge vi følger anbefalingene til FHI så er det okei at vi lever videre. Coronapolitiet får bare hyle, men det blir ikke i min gruppe. Vi skal ikke krangle om å møtes eller om reiseskam. Folk er deprimerte og ensomme og det må vi prøve å forebygge nå.

De som er veldig uenig i dette kan jo bare ta seg en liten pause fra gruppen?

Det er jo tross alt en reisegruppe.

Ønsker deg en nydelig kveld! <3
Kos deg masse!

Klem fra Lisbeth

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *