Behandlingsuke 2 i gang!

I går hadde jeg en skikkelig slitsom dag. Jeg følte meg helt ferdig og veldig angstfull. Jeg pleier ikke være plaget med angst, og tenkte at jeg var helt tom etter behandling, pluss at jeg har brukt for mye energi med å sprade rundt i denne vakre byen, pluss vært alt for mye på nett.

Da jeg la meg for å sove kom svaret på det meste. Når jeg la meg flatt, så ble jeg kastet rundt og skjønte at det var krystallsyka som var årsaken. Den var så kraftig at jeg følte skikkelig ubehag og jeg la meg ned på gulvet for å ta øvelser. Da fremkommer jeg svimmelheten og får krystallene i øret til å flytte på seg i håp om å få det på plass. Jeg blir fullstendig satt ut av det der. Noen ganger klarer jeg ikke å gå. Men jeg var også letta og glad når jeg fant ut av det, man tenker mye rart når man er dårlig og ikke skjønner grunnen. Jeg fant en stor pute og satt og sov i natt. Da jeg våknet følte jeg meg litt bedre og tuslet avgårde på klinikken for behandling.

Jeg fikk 3 poser intravenøst og to sprøyter i magen som er noe cellegreier fra kalv. (Jeg skal lære mer om dette, men nå har jeg bare konsentrert meg på å komme gjennom første uken.)

Jeg tørr nesten ikke tenke på hvordan formen hadde vært uten krystallsyka. Det er MYE bedre. Men den gjør meg svimmel, uggen og angstfull. I dag har det vært en fin dag fordi jeg har det under kontroll og gjør øvelser slik at det ikke bryter ut igjen.

Merket ingenting under behandling og den sprøyta jeg fikk sist som brant så, fikk jeg to av i dag, og det gjorde ikke særlig vondt. Etter behandling følte jeg meg glad og litt energisk. Satt ute på benken utenfor hotellet og leste bok i over en time. Til jeg var rosa. Det er kun to dager igjen med 25 grader så jeg må nyte det. Så blir det bare 20 grader neste uke. HEHE! 🙂


Gikk en tur i byen, shoppet litt og kjøpte meg en ny koffert. Jeg har endel ting jeg vil ha med hjem fra Tyskland, noe kosttilskudd blant annet. Jeg har jo med hodeputa mi og den tar jo halve kofferten. Alt i alt en nydelig dag, som ble avsluttet i badekaret med telys på kanten og Home and Away på pcen. Dufter babysåpe av meg, så regner med å sove som en baby.

En ting jeg aldri hadde trodd var at behandlingen skulle være så smertefri og så lite bivirkninger. Jeg føler nesten jeg blir bedre for hver dag.
I morgen får jeg svar på blodprøvene og det er så innmari spennende.

Ønsker du mer info om helseturer til Tyskland, legg deg gjerne til vår gruppe på Facebook:
https://www.facebook.com/groups/3243486335719992


Ønsker dere en nydelig natt.

Klæm <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.