Kort oppdatering etter første ukes behandling!

I dag er jeg veldig trøtt så kjapt innom her!
Jeg skulle jo få svar på blodprøvene etter 6 dagers behandling. Jeg skulle få printet ut en skikkelig oversikt til fredagen, men han kunne fortelle meg at mange blir litt verre første uka, men jeg har blitt bedre på alle ting, bortsett fra nervesystemet. Det er ikke så rart siden jeg har krystallsyka som lage krøll, svimmelhet, stress, uro og søvnproblemer. Han sa det var sjeldent å se så bra resultat så fort, likevel ramlet jeg litt i kjelleren da jeg innså at jeg ikke kommer til å bli frisk på 3 uker. Jeg har vært syk i 11 år så dette er ingen quick fix. Det kom tydelig frem at jeg har virusproblemer i hals/skjoldbrukskjertelen. Jævla Epstein Barr. Det er ikke bare bare å få det viruset ut av kroppen.

En annen ting er at jeg har høyt ferritin i kroppen. Dette er jo mat for virus og er absolutt ikke sunt å ha for mye jern. Jeg får ikke gi blod siden jeg er syk og jeg fikk ikke årelating siden jeg har blodtrykksfall og var svimmel. Nå er jeg på privatklinikk, så jeg spurte, kan du tappe litt blod ut av meg hver uke så jeg får ut litt jern. Ja, det fikser vi. Det er helt fantastisk og jeg kommer til å bli mye bedre form bare av å få jern ut av kroppen. Det tærer jo også på organene. Dette blir så innmari bra, bare tar litt tid. I morgen skal vi gå gjennom symptomliste. Han ser at jeg ser bedre ut, høres bedre ut og har gått ned i vekt. Posene under øya er borte, og vannet i ansiktet. Jeg ser friskere ut. Jeg fikk ikke vite biologisk alder i dag, den var 81 år sist, så jeg tullet med at jeg måtte minst være 65 år nå. LER!

Det gleder meg sinnsykt å se alle tungmetallprøvene som er blitt bedre, at jeg faktisk rydder ut skiten av kroppen. Nå blir det lettere for organene å fungere som de skal. Kreftrisikoen for magekreft har gått ned på tallene. Når jeg er ferdig med behandling kan det hende at jeg ikke har noen risk for det i det hele tatt. Så får jeg holde meg unna rødt kjøtt fremover.

Dette er virkelig det beste og lureste jeg har gjort for meg selv og helsa mi. Nå kan jeg se for meg et langt og friskere liv. Jeg ser lyst på fremtiden og gjør meg frisk til å ta meg av kundene etter corona. Da er vi superklar for å reise igjen!

En glad hilsen fra herlige Limburg og en svært optimistisk person! 😉

Det er opprettet en gruppe på facebook for de som ønsker info om behandlinger i Tyskland. Kom gjerne: https://www.facebook.com/groups/3243486335719992

Klæm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.