Digg med helg. To uker over!

Denne uka har flydd avgårde. Det har også rukket bli høst over natta. Fra 26 grader til høstvær. Trodde jeg skulle være her 3 uker bare, så har vært og shoppet litt mer klær.

I går så ble jeg sendt til ei dame som skulle hjelpe meg med krystallsyka, og jeg var veldig spent på hva hun skulle gjøre.

Så jeg får beskjed om å legge meg på benken og hun begynner å massere meg hardt i bakhodet. Jeg tenker inni meg at denne feilen er jo det som alltid skjer, og at jeg ikke sier fra. Så jeg sier til henne at det var akkurat dette som fikk meg hit i utgangspunktet. Jeg tåler IKKE massasje, what so ever. At jeg ikke lærer. Men hun stopper heldigvis opp og masserer litt forsiktig på stive skuldre. Jeg spør om vi ikke kan ta øvelser for krystallsyka og hun sier ja og kaster meg att og fram på benken. Jeg skjønner jo veldig fort at hun ikke aner hva hun driver med, og at hun ikke skjønner at man skal ligge i ro til det slutter å snurre. Man fremkaller svimmelheten og får krystallene til å bevege seg slik at de forhåpentligvis går på plass. Hun unnlot også å la meg sitte opp mellom hver gang. Det er man avhengig av for å få krystallene til å røre seg. Det ble bare jåss som vei sei nordpå. Jeg dro hjem, tok øvelser selv. Tok ikke lange tiden før hodeverk kom etter massasjen i bakhodet, fant heldigvis et apotek og to tok Ibux. Da følte jeg meg bedre.

I 24 tiden ble det mye latter og bråk på naborommet og jeg skulle opp kl 08 for å ha ukas siste behandling. Da det endelig ble stille så var det to sekunder før man ble vitne til en høylydt hyrdestund. Takk gud for de var ferdig på ca 20 minutter. Jeg sovnet rundt to. Jeg vurderte ta den lappen jeg har på rommet med: Ikke forstyrr, å henge på døra deres. De vet jo selv at det ikke er de som har hengt den ut, så da tar de nok hintet. Kanskje jeg skal skrive: Ha helst sex før 23 🙂 Haha. Man må regne med sånt når man bor på hotell. Sånn er det bare. Likevel er det ganske hardt for kroppen å ha behandling hver dag og man trenger både søvn og hvile.


Jeg har vært på visning i dag og sett på en leilighet for runde to av behandlingen. Den var superfin så da slipper jeg bo på hotell. Det var ikke i en blokk heller, og eierne bodde over så da blir det fredelig der. I tillegg i den fine gamlebyen.

Jeg får svar på blodprøver til mandag. Etter 2 ukers behandling. Jeg er så spent. Jeg føler meg mye bedre, men krystallsyka legger en dempe og overskygger. Det er forferdelig plagsomt å være så svimmel, og føle at man vibrerer innvendig.

Jeg har generelt mindre smerter i kroppen. Er mindre sliten, og klarer å gå mer. Jeg har fått en virusspray for halsen, og den virker. Bruker den flere ganger om dagen.
Jeg tror også grunnen til at jeg føler meg freshere er at jeg har fått tappet blod. Jeg har veldig høyt ferritin (jern i kroppen) og har fått ut noen dl denne uka.

Alt i alt har jeg det veldig bra og er ved godt mot. Behandlingen denne uken har gått som en lek. Kroppen tåler det veldig fint og posene med intravenøst har gått hurtig inn i kroppen. Jeg hadde aldri trodd at det skulle være så lite bivirkninger av behandlingen. Det har overrasket meg mest. Min erfaring har jo vært at jeg har blitt dårlig av alt som er blitt gjort med meg. Dette er første gang på 11 år at jeg faktisk tror på at jeg kan bli frisk igjen <3

Ønsker deg en god lørdag og en avslappende søndag!

Klæm fra Lisbeth

Det er 14 dager mellom disse to bildene… Ser litt friskere ut? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *