Det er farlig å google!

Jeg blir litt skremt av det jeg ser på nettet. Hvordan folk ukritisk leter etter svar på hva som feiler dem. Jeg har vært der selv, så det er helt naturlig. Men det jeg syns er skummelt er hvordan folk lager seg egne diagnoser ut fra symptomer, og hvordan de medisinerer seg selv. De kaster seg godtroende på det ene etter det andre, og stapper kroppen full av mineraler og vitaminer. Det er veldig lurt å vite hva som er ståa inni kroppen før man ukritisk tar store mengder kosttilskudd. Det kan gjøre vondt verre. Det er også belastende for lever og nyre og innta enorme mengder.

Men samtidig skal man aldri gi opp håpet om å bli friskere. Jeg skjønner veldig godt desperasjonen bak. Jeg har levd med dette i 11 år og vet hvor fortvila man blir når man ikke finner ut hva som feiler en. Noen syns kanskje det er skummelt å få vite ståa i kroppen, men da har man hvertfall sjans å forebygge. Da kan man tilpasse både kosthold og kosttilskudd slik at det blir riktig, og ikke belaster allerede svekkede organer.

Det er veldig spennende nå fremover. Har startet på 3 uka her i Limburg. Jeg føler meg egentlig litt mørbanka, og jeg kom på at jeg hadde ligget med magnetbeltet på fredagen. Dette kan jo gi litt smerter i kroppen før ting blir bedre. I tillegg krangler nakken veldig, og det er nok til å sette meg ganske ut av spill. Hadde nakken vært okei nå, så tror jeg faktisk formen hadde vært veldig god. Jeg kjenner jo at det skjer noe. Dere skal få se en oversikt over blodprøver for de første to ukene.

Jeg skal være i Tyskland til 8 november. Dette er ikke gjort i en feil, men jeg er veldig glad for at jeg dro hit. Jeg vet at dette må være den eneste behandlingen som kan fungere på Epstein barr. Fremover skal vi ha masse fokus på viruset og for å overvinne det. Vi skal booste immunforsvaret med c vit og mange andre sterke antioksidanter.
Faktisk kommer en norsk dame nedover om et par uker, og det blir koselig å ha noen å spise med i ny og ne. Føler meg så godt ivaretatt av alle parter. Dette er ikke noe å være redd for! Man er i de beste hender.

Ønsker deg en flott dag, og vil du slutte å google for å lure på hva som feiler deg så anbefaler jeg full ultralyd hos Austad Diagnostikk. 20 min ultralyd av alle organer, eller full blodscan hos Oliver Weiss.
Man får ro i sjela når man vet hva som feiler er.

Google har som regel alltid noe som passer… alle de verste sykdommen! 🙂

Ha en flott dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.