Kun 5 dager igjen av runde 1, så timeout!

Vært litt stille et par dager. I går igjen tappet jeg ut litt blod som vi kaster på grunn av for mye jern i kroppen. I tillegg tok vi ut litt som vi setter inn igjen med oksygen. Dette er veldig rensende for kroppen og jeg ble litt slått ut etterpå. Kjenner jeg er sliten og litt tom for energi.

I dag har jeg fått en skikkelig boost med b vitaminer og magnesium, og det er supert for nervesystemet og metabolismen. Måtte sove et par timer etterpå og har bare holdt senga på hotellrommet i dag, etter en liten tur på markedet først. KJøpte meg lunsj.

Det er jaggu ikke veldig billig i Tyskland. Tenker at det ikke skiller særlig fra norske priser. Sånn er det med dyr euro for tiden. Likevel er det forfriskende å få besøke et annet land. Liker godt å reise.

Nå går jeg inn i siste uka med behandling, runde 1. Grunnen til at jeg sier runde 1 er fordi jeg skal ha 2,5 nye uker med behandling etter 2 ukers restitusjon. Jeg har kun 5 dager igjen nå, så får jeg slappe av i to uker. Behandlingen som jeg har fått vil fortsette å jobbe i kroppen de neste to ukene, så det er perfekt med en liten pause, så på han igjen. Jeg er veldig innstilt på at jeg skal være så bra som mulig før jeg reiser hjem.

Hadde det ikke vært for dårlig nakke så hadde jeg følt meg veldig bra, men nå er det enn sånn at nakken plager meg. Men har ikke hatt krystallsyke de to siste dagene, så jeg håper det er i ferd med å slippe taket.

Nå er jeg i gang med faste. I morgen skal jeg ta nye urin og spyttprøver. Veldig spennende å sjekke om kroppen er mindre sur og ikke minst mindre stresset.

Vi har allerede veldig gode resultater på blodprøvene, disse skal jeg også vise til dere så fort vi har fått det over på et ark som er forståelig for dere. Jeg ser mye friskere ut nå enn når jeg kom, og har også gått ned litt i vekt. Det er fordi stoffskiftet har bedret seg, og metabolismen begynner å virke igjen. Det aller viktigste for meg nå er at jeg får organer som virker igjen, og gjør jobben med å rense kroppen. Tungmetallene er halvvert. Det er ingen tvil om at dette funker, men siden jeg var såpass syk, er det like greit å ta en runde til for å få skikkelig effekt, så jeg ikke blir dårlig igjen når jeg kommer hjem. Det er også greit å vite at man kan ikke ha en ræva livsstil og tro at man kan leve sånn. Det er en grunn til at man blir syk. Stress og livsstilssykdommer er en stor del av hva vi sliter med.

Mange ganger om dagen tar jeg dråper for både epstein barr og streptokokker. Seige jævler de der! Men er så glad for å ha fått noe som virker, så får fortsette med de ut over høsten. De har så mange gode urter på det grønne apotek i Tyskland. Er så fint når man kan ta naturlige ting istedet for kjemiske tabeletter som antibiotika.

Mye av årsaken til at jeg er sliten er fordi jeg fortsatt har aktiv kyssesyke. Nå har vi jobbet i over 2,5 uke med å rense kroppen og levra for tungmetaller, og nå er vi i gang med å styrke immunforsvaret. Lymfer og nyrer er bra igjen. Kreftfaren i magen er borte. Det som gjenstår nå er som sagt epstein og streptokokker, betennelse i magen, bukspyttkjertelsen , stoffskiftet og levra. Hver uke kan vi se på blodprøver at disse tallene endrer seg. Superspennende og så fantastisk at man kan få behandling som er uten ekle bivirkninger, eller at jeg føler meg sykere.

Er veldig glad for å være her, og få hjelp fra teamet til Oliver Weiss. (ingen nevnt, ingen glemt <3).

Jeg har nedtelling til 14 dagers ferie! Det blir utrolig bra for kropp og sjel, og jeg kommer til å være så klar for runde 2 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.