Blodprøver før og etter. 2 uker forskjell!

Hei!

Jeg skal forklare hva du ser på bildene her. Tenker den beste måten å vise et resultat på er via prøver. Urin, spytt og blod. Tallene lyver ikke.

Øverst er noen av «diagnosene». Tungmetallforgiftning pluss okisdativt stress. Så noe som er vanlig hos de med ME, lite oksygenopptak i cellene. Overbelastning i bukspyttkjertelen og lymfene. Nyrene og levra sliter også. Har en sur ph verdi i kroppen og sliter med syre i magen. Det er inflammasjon i kroppen og i magen. Lå ann til å få magekreft eller ulceriøs kolitt. Og nervesystemet mitt var stresset.

Bilde nr to viser hvordan tallene har økt, på disse prøvene er det jo høyere jo bedre. Jeg er nå utenfor faresonen på alle tungmetaller.

Bilde nr 3 og 4 viser risikoen for sykdommer. Hvor høy den var når jeg kom og hvordan den er nå. Geringes betyr lav risk.

Bilde nr 5 og 6 viser at jeg hadde middels risiko for å få hjerteinfarkt og slag, samt kreft. Etter 2 uker behandling er denne risikoen gått ned, og ingen risiko pr nå. Genetisk har jeg middels risk på noen av de, men det er fint å se at jeg har lav risk for diabetes, parkinson og alzheimers.

Bilde nr 7 og 8 viser ph verdi før og etter. Det er nesten normalisert. Også oksidativt stress har synket dramatisk. Immunforsvaret er forsterket. Kreftrisikoen på den lange røde streken er borte og blitt grønn.

Det som gjenstår nå å få bukt med er epstein barr viruset. Stoffskifte er enda litt lavt. Levra sliter enda (pga virus og/eller tungmetaller som feks for mye jern) og bukspyttkjertelen sliter fortsatt.

Oksidativt stress må fortsatt ned, også syrenivået i kroppen. Sliter litt med kostholdet siden jeg bor på hotell og ikke alltid orker stikke i den andre leiligheten for å lage mat. Vært litt sliten de siste dagene og da blir det litt mer korn enn det burde være, men det ordner seg etterhvert.

Alt i alt er dette over all forventning på 2,5 uker. Vi regner sterkt med at jeg er frisk når jeg reiser hjem etter runde nr 2 på 2,5 uke til med behandling. Først et lite opphold på to uker.

Det kan hende jeg må leve med epstein barr virus med det får vi jo se når levra og kroppen fungerer igjen. Kanskje det blir et miljø som gjør at viruset ikke trives. Jeg vet ingenting pr nå, annet enn at Oliver har stor tro at vi skal få bukt med det. Så om jeg reiser hjem med kun en trøblete nakke skal jeg være sjeleglad.

Mamma syns det var skremmende å se at risk for sykdommer osv, men jeg syns det er en befrielse. Når man vet hva som foregår så vet man også hva man burde holde seg unna, som jeg som sliter med magen, bør ikke spise svin eller mye røkt salt kjøtt. Nå får jeg muligheten til å vite nøyaktig hva jeg skal gjøre mer av og hva jeg skal gjøre mindre av. Jeg slipper gruble mer på hva som feiler meg og jeg kan putte helseangsten min i en skuff. Så kan jeg dra til Oliver en gang eller to i året å sjekke at alt er bra, og kanskje ta litt påfyll. Det er også kult å se at smertene i kroppen (inflammasjon) har gått ned, så dette må jo være veldig bra for alle med leddsmerter og fibromyalgi. Alt har bedret seg masse, og det merkes. Men igjen skulle jeg ønske at ikke nakken var så trøblete og tar alt fokus og gjør meg dårlig. Men det snurrer hvertfall endelig mindre. Krystallsyka er ikke så kraftig nå og det er digg.

Jeg tenkte på når jeg dro ned hit, så syns jeg det var langt å gå med søpla, i andre enden av blokka. Jeg var full av syre i bena og klarte knapt å gå 200 m. Nå går jeg tur hver dag. Blir så lett å ta det som en selvfølge og nesten glemme hvor ille det var når jeg kom hit.

Blir veldig spennende å se hva som skjer med halsen min etterhvert. Er på nye dråper nå og ser jo at streptokokkene er bedre allerede. Da gjenstår viruset. Viruset som lager krøll i tusenvis av kropper. Et virus som jobber på måter som leger ikke forstår. Som det ikke fins en dokumentert behandling for. Et virus som lager symptomer og krøll i de andre organene. Som gjør deg syk og utmattet, svimmel og sår hals. Rett og slett et møkkavirus.

Takk for du stakk innom.
God helg og kos deg masse!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *