Slutt å klag! Du har det bra.

Jeg startet en tråd i Singelgruppen min i går. Verdens psykisk helsedag. En tråd som oppfordret andre til åpne seg, og fortelle hvordan de har det. Slik at man kan se at vi er mange i samme situasjon. At vi er mange som sliter i blant, og at det er helt okei å si det høyt. Derfor nevnte jeg noen av mine ting som har vært vanskelig i løpet som har vært. Jeg viste meg sårbar for å vise andre at det er okei, for å gi dem trygghet til å dele.

Så kommer kommentaren: Slutt å klag. Du har det bra. Dette er et menneske som jeg har møtt en eller to ganger knapt. Som ikke kjenner meg overhodet. Som ikke vet noe om hva jeg har vært gjennom eller opplevd som menneske. Som ikke vet hva jeg sliter med nå eller hva jeg tenker daglig.

Man skal være jævlig forsiktig med å gi andre munnkurv eller bagatellisere andre sine ting som de sliter med. Det kan gjøre at folk lukker seg istedet for å be om hjelp. Det er mange ting som dere ikke vet om meg. Som jeg ikke deler med noen. Da har ingen noen rett til å friskemelde meg ut fra hva de ser. Å se meg på en strand på Kypros betyr ikke at livet smiler og at jeg ikke har plager.
Ja, jeg er takknemlig og setter pris på at jeg er i varmen. Men jeg har hatt nesten 4 uker med intravenøst behandling og er så toxic og full av syre i kroppen at jeg har store smerter. Skuldre, nakke og brystkasse er så låst at jeg klarte ikke puste i natt. Jeg prøvde gjespe, men fikk ikke trukket pusten. Det var helt forferdelig og jeg prøvde selv å knekke ryggen ved å legge meg over en stol. Jeg bestilte akuttime til osteopat for å få knekt opp og han klarte det ikke. Så låst var det. Så jeg er så svimmel at jeg knapt klarer å sitte oppreist i en stol. Jeg deler ikke alt med dere. Jeg klager ikke på Facebook hver dag om hva jeg sliter med eller hvor jeg har vondt. Jeg har vært i et supergodt humør i dag og har sittet og ledd høyt av ting jeg har skrevet med dere på facebook.

Jeg begynte å fortelle om alt dette for å forsvare meg. At det er stygt å gi andre munnkurv. Jeg ble både sint, ekstremt provosert og lei meg. For hun vet ikke hvor tøft jeg har hatt det eller hva jeg har opplevd. Hun vet ingenting om min smerte. Hverken fysisk eller psykisk. Å slenge ut noe sånn er både frekt og unødvendig. Sånne ting kan få folk til å stenge seg mer inne, eller til å gjøre drastiske ting om de er i kjelleren. Vi skal ikke bagatallisere når folk åpner seg, men trøste og motivere til postiv tankegang. Drittslenging er forbudt når det gjelder psykisk helse.

Jeg bestemte meg for å slette det hun skrev, og hva jeg skrev. Og hele dama ut av gruppa. Sånt som dette trenger vi ikke!

Folkens, det er helt greit å klage! Jeg skal lytte så mye jeg klarer. Jeg skal trøste, og jeg skal løfte deg opp! Jeg skal gi deg et vennlig spark i baken. Men å be deg slutte å klage, eller be deg ta deg sammen. Det kommer jeg aldri til å gjøre!

Folk, vær menneskelig! Slutt å døm.
Husk at man vet ingenting om andre før man har gått i deres sko!

Jeg innser at noen er sjalu på meg. At jeg er på Kypros er ikke lett å takle for enkelte som kanskje er langt nedi vinflaska en lørdagskveld. Men som jeg sa tidligere i dag, jeg tar ikke imot mer dritt fra folk. Sletteknappen blir flittig brukt fremover. Jeg er ferdig med netthets og fanskap.

Jeg ønsker kun et nettverk av flotte herlige mennesker. Klarer du ikke oppføre deg på nett, så klarer du neppe det i real life heller. Livet er for kort til å menge seg med negative eller frekke mennesker. Vi kan velge.

Det er mitt firma. Jeg kan bestemme hvem som er mine kunder.
Jeg vil at DU som min kunde skal kose deg på tur, uten drittfolk som forsurer stemningen eller ferien vår. Du skal være trygg på at jeg fremover kommer til å ta tak. Samme tak som jeg gjorde da jeg kastet 4 mennesker ut av hotellet i Sozopol i september. Jeg driver ikke en barnehage.

Jeg må si jeg elsker gruppen for tiden. Jeg ser aldri drittslenging mot dere. Bare jeg som får gjennomgå litt, naturlig nok. Det er jeg veldig glad for <3

Ha en nydelig søndag! Ta vare på deg selv og de du er glad i.

Hold ut til dette er over. Besøk noen. Gå en tur. Se en fin serie. Prøv å kos deg! Vinteren er lang! Kom på julebordet 20 nov om du savner folk <3Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.