Hvordan har du råd til all den reisinga?

Et spørsmål jeg fikk i går. Ikke for at jeg trenger å forsvare meg eller forklare noe som helst, men jeg vil minne på at å reise er faktisk det jeg driver med. Det er jobben min.
Grunnen til at jeg er på Kypros er fordi jeg skal ta med kunder hit, også på Helseturer.
Jeg kan ikke selge en tur til et sted jeg ikke har vært. Det gjorde jeg i begynnelsen av karriereren fordi jeg ikke hadde penger, og det var ikke spesielt vellykket. Så når du ser meg på en strand i Syden så er jeg faktisk på jobb, og jobber mye mellom slaga. Jeg er i møte med samarbeidspartenere, og reiser rundt og sjekke restauranter og utflukter.

Behandlingen i Tyskland er kostbar, og der har jeg måtte låne noen kroner for å få det til. Men så syk som jeg var så hadde jeg til og med solgt leiligheten for å få reist. Det er verdt hver en krone, for jeg trenger bli friskere. Så istedet for å reise hjem til kulda og karantene, slo jeg to fluer i en smekk i pausen i behandlingen, sol og restitusjon på Kypros, sammen med jobb og sjekk av ny destinasjon.

Vedkommende sa: Ja men du fikk jo støtte. Ja, jeg fikk støtte på 172 000,- fra Innovasjon Norge. Ikke at dere har noe rett på å vite hva disse pengene skal gå til, men om dere summerer i hodet deres: INGEN omsetning eller inntekt privat overhode siden nyttårsaften 2019, så skjønner folk at det går ut nesten 40 000,- pr mnd.

Så pengene fra Innovasjon Norge varte i 4 mnd. Hver gang lommeboka går tom nå fremover må jeg låne penger for å overleve.
Familie eller banken.

Men å være på Kyrpos nå betyr at jeg kan sette opp turer her på nyåret. Bulgaria er supert om sommeren, men det er kaldt der på vinteren.

En ting også på dere som er litt småsjalue fordi det på utsiden ser ut som jeg lever drømmelivet. Jeg har jobbet knallhardt døgnet rundt i 11 år for å få dette til. Jeg er på nett til alle døgnets tider og svarer, natt og helger. På innboksen gir jeg kostholdsråd, lytter til livshistorier, gir håp og motivasjon, og blir spammet ned av tusenvis av elskovsyke menn. Det koster. Det har sin pris. Nå sliter jeg med stressrelaterte sykdommer. Å det fins en ting som fikser det, og det er solitude i et varmt deilig land. Koble helt ut, være litt av nett, kutte avisene. Likevel får jeg endel skit fra dere.

Men skal man regne ut skiten fra det positive så er det en promille, men underlig nok er det det som vi henger oss opp i. Det som provoserer og gjør vondt. At folk overhode ikke skjønner hvordan det er å drive et firma med kronisk utmattelsessyndrom, som ikke unner meg å gjøre jobben min. Da blir jeg litt matt.

Sånn, nå håper jeg alle kan falle til ro angående min reising og økonomi.

Det går en stund til, før jeg må låse døra.
Ingen bekymring enn så lenge. Men vi må tilbake til livet igjen.
150 millioner kommer til å sulte ihjel. DET bekymrer meg. Konsekvensene av lockdown. Menneskeskjebnene de neste to årene. Men det blir jo ikke skrevet om, så er tilfeldig hva vi får høre.

Verden er bare trist nå.
Jeg trengte litt solskinn. La meg for guds skyld få lov til det. Uten at dere blir slemme <3

Ha en flott uke.

PS! Visste du at alle influencere er angstfylle og har stressrelaterte symptomer?
Jeg burde lage et kurs for alle som skal blogge eller ut blant ulvene 😉
Jeg har min egen lille boble og familie, ikke så mange utenfra. Men hadde dere visst alt som skrives av ulvene til disse unge jentene hadde dere blitt sjokkert. Vi er så jævli slemme. Vi må skjerpe oss! Ikke skriv noe som du ikke hadde turt å si rett i fjeset til et menneske. Som regel er det bare små ynkelige personer bak som har det fælt og trenger noen å ta sin vrede ut på. Å ja, det er provoserende å se at andre ser ut til å ha det perfekte hus, familie, kropp, liv. Men tro meg, INGEN har det sånn. Det de fremstiller offentlig er solskinnsdagene. Jeg har prøvd å være en litt mer ærlig blogger ved å dele bak fasaden. Sånn at dere skal skjønne at det er forskjell på hva dere ser og hva som er tilfelle. Vi alle har våre kamper i gjennom livet.

Be kind, always <3

1 kommentar til “Hvordan har du råd til all den reisinga?

  1. Rune Røisland

    Deilig å høre fra deg att alt er ikke, fryd og gammen. Å fortelle dine kritikere hvordan det er å drive ett firma, i disse coronatider. De bør fostå att du lever på lånt tid, fortsetter dette over lang tid, vil du ligge med brukket rygg. I stedet bør kritikerne tenke på hva du offrer, for att firma ditt, fortsetter også etter Coronaen er forbi.Stå på Lisbeth du har en sak du brenner for, og også offret din økonomi, og ditt liv.
    Jeg beundrer deg, og syntes du er ei meget tøff dame, som tørr å satse, og leve ett liv, DITT LIV.????

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.