Vil du også slutte å slanke deg?

Jeg har som dere vet slitt med sykdom siden svineinfluensa, og har hatt store problemer med å finne ut hva som forårsaket at jeg fikk ME diagnose. Rundt om i landet vårt lever mange mennesker i uvisshet over hvorfor vi er syke, har smerter og lite energi. Det jeg har lært i løpet av disse 11 årene er hvor mye kostholdet har å si.

Jeg gikk opp 30 kg etter en voldtekt da jeg var 18 år og havnet inn i en berg og dalbane av selvforaktelse med stadige slankekurer og dietter. Å gå opp og ned i vekt hele tiden er ikke bra for kroppen, og man ødelegger stoffskiftet med å holde på sånn. Så i 2006 fikk jeg Levaxin mot stoffskifte, noe jeg gikk på i 5 år. Jeg ble sykere og sykere, da det viste seg at jeg var resistent mot stoffskiftemedisinen. Det mange ikke vet er at binyrer og skjoldbruskkjertel deler hormoner, og problemer med binyrer viser lavt stoffskifte på blodprøvene. Veldig mange med stoffskifteproblemer blir verre når de får medisin, og årsaken er at dette stresser binyrene ytterligere. Medisiner og tungmetaller i kroppen gjør at levra og nyrene ikke klarer å gjøre jobben med å rense kroppen skikkelig. Det som skjer er at vi får en overbelastning av giftstoffer, og da får vi også smerter i kroppen. For at ikke tungmetaller skal skade organene våre så gjemmer det seg i fettcellene. For å kunne gå ned i vekt og få organene til å fungere skikkelig, må man avlaste kroppen. Ved å velge ren mat er mye gjort. Ved å ta enkle gode valg kan vi endre hvordan kroppen spiller på lag, samt få en god tarmflora og et godt immunforsvar.

Hvordan kan du enkelt få nye og gode vaner? Hvordan lage mat som er enkel og ikke tar mye tid? Hvordan preppe og planlegge uka? Hvordan fjerne giftstoffer fra frukt, bær og grønnsaker?

Hvordan få en ny og bedre livsstil uten å bli mental ustabil samtidig? Man kan bli spiseforstyrret av å telle kalorier og veie mat, samt tenke over absolutt alt man spiser til enhver tid. Tenk så enkelt å spise mat som er naturlig. Mat du ser hva «inneholder». Mat du ikke behøver lese etiketten på for å vite hva det inneholder? At du kan få lov å spise brød og poteter. Å samtidig gå ned i vekt.

Grunnen til at jeg har valgt å legge inn ekstra næring i livsstilskurset er fordi jeg har gått på dietter de siste årene, hvor jeg har fått alt for lite næring i kroppen. Derfor er jeg nå i Tyskland og får intravenøst med vitaminer, mineraler, antioksidanter og aminosyrer. 6 uker, 6 dager pr uke.


Fyller man på med en shake eller to pr dag, så vil man få ekstra næring, uten å belaste kroppen med dårlig mat som ikke inneholder noe annet enn tomme kalorier. Vi benytter også shaken til å lage de diggeste smoothie bowls og deilige pannekaker. Man skal spise en god lunsj og middag hver dag. Dette er også genialt for de som er på farten! Istedet for å stoppe på bensinstasjon drikker du en shake. Kanskje du trener og vil fylle på med ekstra proteiner. Næringen kommer fra planter og frø. Naturlig næring, melkefri og glutenfri. Perfekt for de som er veganere og ikke får i seg nok næring. Jeg syns også det er digg i en travel hverdag og slippe tenke på mat 4 ganger om dagen, og tar en shake i farta på vei til kontoret om morgenen. Ikke alle er så glad i frokost, men å faste passer ikke for alle. Er du syk, har lavt stoffskifte, ME, eller lite energi så er det ikke bra å faste. Det stresser kroppen ytterligere.

Det er så viktig å få i seg variert kost. Spise litt av alt. Jobbe for å få ned ph verdien og spiser mer basisk mat slik at det blir dårligere forhold for kreftceller og parasitter. Syre er det som gjør oss syk og gir smerter og betennelse. Man kan merke bedring i kroppen allerede første uka på kurset. Mange sier også at magen blir bedre. Jeg får vondt i sjela når jeg ser folk freaker ut og får panikk fordi de har fått i seg en tskje med sukker. Matplaner som er så nazi, at du har ødelagt alt om du har fått i deg et gram med sukker. Dette gjør noe med psyken din. Jeg er så imot dette, og har ikke det med i kurset mitt. Vi skal motarbeide spiseforstyrrelser og mathysteri. Vi må slutte å slanke oss.

Se for deg at du drikker 1 liter pepsi max pr dag og 1 liter kaffe. (SYRE)
Så spiser du egg, bacon, ost, burger, rødt kjøtt. (SYRE)
Dette gjør deg sur i kroppen, det er kanskje litt logisk også?

Kanskje du tenker at jeg er over gjennomsnittet interessert i kosthold og ernæring. I 2002 så jeg døden i hvitøyet da jeg hoppet 8,5 m fra en blokk pga brann. Det har nok skapt litt dødsangst og helseangst siden jeg har slitt med uhelbredelig sykdom som man ikke har funnet ut av. Men vi må ta ansvar for helsa vår. Vi har bare en. Jeg skjønner at mange som ikke har opplevd å nesten dø ser på det på samme måte, men har du ikke lyst å føle deg bra? Lettere? Glad til sinns? Din beste versjon?

Jeg var så lei av å være syk at jeg satte meg på flyet til Tyskland med en enveisbillett.
Min drøm og mitt mål var å få en aktiv kropp igjen og begynne å trene. Med ME og virus herjende i kroppen ble jeg syk av alle anstrengelser. Jeg visste at jeg måtte bli kvitt noe av sykdommene og viruset for å kunne få leve et aktivt liv igjen. Når du har ME er du konstant på reservebatteriet og det lades ikke opp ved bruk av energi. Tvert imot.

Jeg lå halvdød i senga i to år. Levde på pepsi max og lyse knekkebrød med smør. Da skjønte jeg at om jeg skulle komme meg ut derfra måtte jeg snu opp ned på hele livet mitt. Jeg måtte ta meg kraftig i nakken og tenke på hva jeg fikk i meg av næring. Jeg la om kostholdet, men kun for å bli frisk. Ikke for å gå ned i vekt. Likevel gikk jeg ned 32 kg på et år. Det var lett og uanstrengt. Følte jeg spiste deilig mat. Bakte mine egne brød. Fylte tallerken med deilige farger. Spiste med øya. Spiste gode og smarte karbohydrater. Blodsukkeret ble stabilt, kroppen ble avgiftet. Som et resultat av det så raste jeg ned i vekt. Jeg fikk mer energi og ble friskere og friskere. Hadde jeg ikke lagt om kostholdet hadde jeg enda ligget i senga. Jeg hadde hvertfall ikke drevet et suksessfullt firma på 11 året. Vi kan endre livet vårt. Vi har ansvaret og vi har makta. Det kan skje magiske ting, om du er villig til å gjøre endringen.

Med i kurset får du mental motivasjon. Online treningstimer. Kostholdslære. Coach. Ukesmeny og oppskrifter. Matkurs og sjokoladekurs. Ernæringspakke med produkter.

Her betaler du kun 1990,- og får livsstilskurs på 6 uker gratis på kjøpet.
Oppstart 16 november og 4 januar.

Er du den som skal spise deg opp og vente til etter jul? Eller tar du action og holder kontrollen i jula med sunt snop fra kurset? Jeg håper å se deg nå 16 november, slik at vi sammen kan være sunne i jula, men så klart noen utskeielser. Visste du at det er kun 3 gram sukker i en hel liter med vin? Og 4 gram sukker i et grønt eple? Du må IKKE slutte å leve selv om du endrer livsstil. Du skal bare leve så veldig mye bedre!

Dette kommer du ikke til å angre på!
Du har et liv, hold deg frisk nok til å leve det som du ønsker <3

Jeg hjelper deg hele veien!

Påmelding: post@solheimreiser.no

Smoothie bowl with fresh berries, nuts, seeds and homemade granola for healthy breakfast, copy space

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *