Oppdatering etter Tyskland!

Som flere av dere vet dro jeg til Tyskland i september med enveisbillett. Jeg sa til familien min at jeg kom ikke hjem før jeg var adskillig bedre. Jeg var kommet til et punkt hvor jeg ikke levde, jeg bare satt i sofa og klarte ingenting. Jeg følte at jeg ikke kom til å bli gammel. Da jeg kom til Tyskland fant jeg ut at jeg hadde en biologisk alder på 81 år, så kanskje ikke rart jeg følte at jeg nærmet meg sluttet av livet. Jeg trodde jeg hadde virus. Kun epstein barr. Det er lett å si at man er frisk, men man vet egentlig ikke ståa før man har sjekka. Jeg hadde betennelse på bukspyttkjertelen og levra. Lymfer og nyrer likeså. Kroppen min avgiftet ikke tungmetaller og infeksjoner. Jeg hadde også inflammasjon i tarmen og jeg ville fått magekreft om jeg ikke hadde tatt tak. Jeg lever sunt av en grunn og det er så enkelt at jeg har ikke noe valg. Om jeg ønsker være oppe av sofa hver dag så kan jeg ikke hive innpå med masse sukker og stivelse. Jeg får vondt i kroppen.

Sure kropper er vårt største problem, som også gir gode vilkår for sykdom. Jeg hadde parasitter, sopp, salmonella, streptokokker, stafylokokker, adenovirus og mange flere bakterier. I 6 uker har jeg ryddet dette ut av kroppen sammen med tungmetaller. Jeg har økt min intoleranse for stråling og matvarer. Jeg har tappet nesten 1 liter blod pga mye jern, noe som også belaster lever. Jeg har satt inn blod med oksygen som gjør at cellene blir i stand til å lage energi igjen. I tillegg har jeg fått 120 poser med intravenøst med ting som gjør kroppen basisk, detox og sterke antioksidanter. Jeg har fått 60 sprøyter i magen med blant annet stamceller som gjør at cellene i kroppen fornyer seg. Jeg har fått ned min biologiske alder. Alle mine organer er friske og gjør den jobben den skal. Betennelsen i bukspyttkjertelen er nesten borte. Det er så viktig å ikke utsette kroppen for masse stress. Det er rota til alt vondt og er verre for kroppen enn et dårlig kosthold. Det forsurer kroppen og gir mye oksidativt stress. Derfor er det lurt å booste immunforsvaret med masse antioksidanter, mat med farger, vitaminer og næring. Jeg sliter enda med litt lavt stoffskifte, noe som kan være jodmangel. Healingen fra Tyskland fortsetter noen uker til og da må jeg hjelpe til å være så sunn som jeg kan, slik at healingprosessen fortsetter. Ville vært idiotisk å gå gjennom alt det der og komme hjem å gi fan. Da forblir jeg på sofa.

Jeg tror etter brannen er dette noe av det skumleste jeg har gjort. Å legge meg på benken å få 120 poser intravenøst og 60 sprøyter. Men jeg var kommet til et punkt at det var Sveits eller Tyskland, og jeg var ikke riktig klar for Sveits enda 😉

Men jeg merket fort at dette ikke var farlig. Jeg følte meg i de tryggeste hender. Oliver, Sandra og Manuela tok så godt vare på meg, de vet ikke hva godt de kan gjøre. Hele veien fikk jeg se blodprøver om forbedringer, og Oliver justerte behandlingen hele veien underveis, slik at vi skulle få best mulig resultat. Så klart blir man sliten og kroppen får litt juling. Men etterpå kjenner man at kroppen bare fungerer mer og mer. Det er rart å tro at jeg virkelig skal bli helt frisk igjen, derfor bidrar jeg så godt jeg kan ved å sørge for at det skjer. Ved å gi kroppen min de byggeklossene den trenger. Jeg har hatt mye energi etter jeg kom hjem, og har brukt tiden på å rydde overalt. Jeg har tømt boden og laget kontor. Jeg har jobbet i timesvis hver dag. Før Tyskland slet jeg med å ta en dusj. Det var langt å gå til søpla i blokka. Jeg hadde så mye syre i kroppen og i bena at jeg klarte knapt å gå.

Så kjære dere! Jeg må få lov å være sunn. Ikke bli irritert pga det. Jeg håper fremst av alt å motivere dere til en sunnere livsstil enn å provosere dere <3 Å tro meg, jeg har mer erfaring enn de fleste. Jeg har prøvd ALT og forsket på ALT. Det er ikke en eneste behandling jeg ikke har prøvd.

Ønsker dere en nydelig natt og takk for du leste innlegget mitt.
Klæms

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *