Takk for meg!

Jeg har prøvd å gi innsikt i noe av det som skjer i verden, og prøvd å få deg til å reflektere over ting som ikke henger på greip, samt se det store bildet. Skjønne konsekvensene av det vi driver med og hva som kommer. Jeg har prøvd å gjøre deg litt mindre redd. Vise deg statistikker. Prøvd å fortelle deg at media er styrt ut fra det de vil vi skal fôres med. Massesuggesjon. Frykt. Maktesløshet. Følge ordre. Ta vaksine. Tro på det som blir sagt. Jeg har prøvd å dele litt andre nyheter og andre sider av saken. Prøvd å spørre folk om dette kan være noe annet? Enn det vi ser. Jeg har blitt hetset og kritisert gang på gang for at jeg ikke har respekt eller stoler på myndighetene. Fordi jeg har andre meninger enn A4. Det vi er indoktrinert med hva vi skal tro på. Det norske myndigheter serverer oss. Det er lett å ha tillit når selv ikke FHI, Helsedirektoratet eller regjeringen blir enige.

Valgkamper. Penger. Virus og vaksiner.

Hva med menneskeskjebnene ellers? Hva med de som døde fordi de ikke fikk komme på sykehuset fordi det var covidrestriksjoner. Du skal være glad du ikke vet 1% av det som skjer der ute i verden. Det er stygt.

1,2 personer dør av eller med covid pr dag. I noen land telles alle dødsfall som coviddødsfall om de siste 30 dagene hadde vært smittet av covid. Smittet betyr ikke syk.
PCR restene viser oppmot 30% feil positiv. Så om 600 var smittet en dag så var det egentlig bare 400. Tusenvis blir satt i feilaktig karantene. Om du har vært med en nærkontakt så blir du satt i karantene, men familien din kan leve som normalt. Gå på skole og jobb! Importsmitte er det som gjør at vi sitter innestengt nå, og at vi har muterte virus i omløp. Obligatorisk testing på dag 1 og dag 5 ville gjort at vi hadde stoppet masse av smitten. Men det er viktigere å ha arbeidskraft enn å sørge for å holde kontroll over smitten. Nå har de ikke kontroll. Muterte virus florerer villt og har gjort det i de 3 ukene de har brukt på å få svar på testene. De hadde stor mistanke. Likevel gjorde de ingen tiltak før det var bekreftet. Da var skaden allerede skjedd. Så lager de pol kaos. Samme som med treningssentrene. Folk kjørte fra smittekommuner til andre kommuner for å handle. Så innser de at de har laget kaos siden halve landet døyver sin angst med alkohol for tiden. Jeg banner sikkert i kirka nå, men i følge hjelpetelefonene og hvor mange barn som ringer inn, så er ikke dette fjås. Store mørketall!

Så 1,2 mennesker dør i Norge av eller med covid som årsak. De kan ha dødt av hjerteinfarkt, men vært smittet. Da vil de telles som et covid dødsfall. Vi er i en pandemi. Kun 550 har mistet livet så langt på 1 år. Vanligvis dør over 1400 personer av influensa hvert år. 20 personer av de er under 60 år og alle de andre er over 60. I og med at de ikke blir obdusert blir det sagt at noen av dem var friske. Det som er sannheten er at vi vet ikke om vi er friske. Vi ser unge menn ramle om på fotballbanen eller joggetur fordi de hadde en underliggende hjertesykdom som ingen visste om. Det vi glemmer er at veldig mange mennesker dør hvert år.

110 mennesker dør hver dag i Norge av hjerte og karsykdommer. Altså livsstilssykdommer. 26 mennesker dør hver dag av kreft. 6 personer dør hver dag av bivirkninger fra medisiner. 1 person dør hver dag av overdose og 2-3 personer dør hver dag av selvmord. 58 personer dør hver dag av alderdom. 150 millioner sulter ihjel i løpet av 2021. Verden må i gang igjen! Det er enorme menneskeskjebner der ute.

Husker du at jeg skrev at kun 1,2 dør hver dag av covid? Det er viktig å huske. OM du skulle være så uheldig å få covid så er det faktisk 99,5% for at du overlever. Er du i risikosona så vaksinerer du deg. Denne sykdommen som vi har stengt verden for har en dødsrate på knappe 1% verden over. I og med at mest sannsynlig er dobbelt så mange smittet som vi ikke vet om, mange er tellt med to ganger, og enormt mange har død med covid men AV noe annet. De er i statistikken. Så mest sannsynlig så er tallene helt annerledes enn det vi ser. Det betyr at vi kan halvere dødsraten enda en gang. Jeg håper å halvere frykten din.

Jeg vil også minne om at ME og utmattelse ikke er noe nytt og skummelt som dukket opp med covid 19. 80% av de som sliter med ME har fått det av Epstein Barr virus og cytomegalovirus (fetteren til kyssesyka), meg inkludert. Jeg fikk dette samtidig som svineinfluensa, og det er høyst sannsynlig at de som får covid 19 får reaktivering av disse virusene og vil bli langvarig syke. Alt fra 3-6 mnd sånn som med kyssesyka. Noen blir ikke kvitt det og får ME diagnose. Disse virusene kan også gi problemer på hjerte og andre organer. Man kan faktisk bli veldig syk av kyssesyka. Men dette er ikke noe nytt og skummelt. Det har alltid vært der, og vi må ikke bli redd dette nå. Dette er en del av hvordan virus opererer. Vi kan velge hva vi velger å dra fram og hvordan vi ser på ting. Vi kan IKKE forhindre at folk blir syke eller dør. Vi kan IKKE stoppe dette. Jeg vet ikke om det er rett og prøve å stoppe det heller, fordi jeg er usikker på om vi kan. Likevel sier jeg ikke at vi skal slippe det villt løst, men jeg tror med gode strenge regler kunne vi levd som normalt med gode smittevern. Testing på grensene så hadde vi jo ikke hatt høye smittetall i det hele tatt og siden det er alt de teller så hadde vi jo levd som normalt, sånn vi gjorde i sommer om vi så bort fra disse tallene. Du husker i sommer når du var på konsert, stranda, cafe, uteplasser, pub, med venner og på ferie? Det gikk helt fint. Men nå har vi arbeidere fra utlandet som gjør at vi tror det skjer noe kjempeskummelt nå. Statistisk er ikke tallene høyere enn i fjor. Vi bare tester mange mange fler!

Jeg tror vi hadde hatt mer respekt for reglene om ting åpnet og vi ikke følte vi ble holdt for narr. Jeg ser veldig mange folk er frustrert og er begynt å stusse til alt. De er sinte fordi de ikke er logikk. At noen stenger, men andre ting ikke.

Nei, vi vil ikke miste noen. Vi vil ikke at eldre skal dø. Men i 2020 ble 60 000 livsviktige operasjoner utsatt i Norge. Krefttallene gikk ned. Men kreften er ikke borte. Vi har bare ikke sjekket oss. Jeg brukte 9,5 mnd på å komme inn på øre, nese, hals. Sånn ventetid er jo ikke noe særlig om du har kreft.

Selvmordstallene får vi ikke se. Forrige uke kjørte en i fjellvegg og en i fronten på en lastebil på tørr strak vei. Unge menn. Det er dette vi må se og prøve å forhindre. Barn pines innestengt i voldelige hjem. Krisesenterne er overbelastet. Folk er ensomme og isolerte. Hjelpetelefonene er overbelastet. Hva med å ruste opp disse tjenestene. Vi er mange arbeidsledige for tiden. La oss hjelpe og forebygge! Bruk oss. Vis at dere vil oss vel! Da vil tilliten komme tilbake!

Ved å vaksinere syke og la andre holde hjulene i gang vil vi la eldre få livskvalitet på sine siste år. De trenger få reise når de kan og klarer og de trenger besøk av sine nærmeste! Nå sitter de hjemme alene de siste årene. Dette er ikke verdig for noen. Dette er en flaskehals. Ketsjupen må ut. Skulle ønske jeg ikke så det store bildet, da hadde jeg ikke vært så bekymret for alle menneskeskjebnene som kommer. Jeg har selv reist endel i høst og har sett turiststeder nedstengt. Folk uten jobb og levebrød. Dette er i land som ikke er så heldige som oss. Som ikke har noen trygd eller hjelp. Levebrødet som renner ut i sand. Restauranter som må kaste mat og tømme ut gammelt øl. Folk som har jobbet ræva av seg for egen bedrift. Mister alt. Folk er frustrerte, sinte og maktesløse. Nå føler vi at vi blir holdt for narr. Men vi blir sensuerte. Av sånne som deg. Du som sitter der trygt og godt, med jobb eller trygd. Fast inntekt, ingen bekymringer annet enn hvordan du skal slå ihjel dagen. Vi skal tie. Være glad vi bor i Norge. Godta alt og ha tillit.

Når vi har åpne grenser og pol, mens vi har «livsfarlig» mutert virus og jeg sitter nå på år nr 2 med stengt bedrift, så jeg føler at regjeringa «pisser på» oss grûndere. Vi er ikke så viktig. Men husk vi skapte vårt eget levebrød og vi ga folk jobb. Vi gjorde en viktig jobb for mange. Når pol er ok, men jeg kan ikke samle ti ensomme mennesker så føler jeg meg urettferdig behandlet. Det er dette som er skummelt. Når reglene deres ikke har noen logikk lenger. Dere mister folket. Tilliten. Og det er lett å se at folk har begynt å drite i reglene, når et pol er stengt så kjører vi gjerne en time til neste kommune for å handle. Hvorfor ikke tilrettelegge med større kapasitet på nettbutikken til Polet? Tillat vinsalg i matbutikkene til dette er over. Eller tilby hjelp for alkoholisme. Jeg savner tiltak som viser at vi faktisk prøver å komme videre. Ikke denne seigpiningen. Jeg skulle ønske det var skikkelig stengt i en måned slik jeg slapp å sitte hjemme alene i et år. Mitt hjerte blør for alle de single som jeg pleier feire jul og nyttår med. Som har vært alene i månedsvis. Som jeg pleier dra på tur med flere ganger i året. De forteller meg at de føler de dør litt hver dag. At de ikke møter folk lengre. At de er i risikosona og redd. Vi får ikke lov å ha besøk hjemme, men du kan stå med 100 stk i køen på polet eller sitte på stappfull cafe hver dag. Det er ingen logikk. Jeg har vært frustrert på alle disse som lider sine vegne. Jeg har nok for mye empati og skjønner at jeg bare får melde meg ut. At dette er en kamp jeg ikke kommer noen vei med! Jeg tenker jeg har gjort mitt. Du har nok fått med deg en god del også. Så jeg avslutter med dette! Så begynner jeg og leve livet mitt, og jeg anbefaler deg å gjøre det samme.

Det skal sies at jeg ALDRI har bagatellisert viruset. Jeg har selv vært syk med ME siden svineinfluensa, har astma og allergier. Jeg kan selv stryke med av covid, men jeg anser ikke meg selv så viktig at verden skal holde stengt fordi jeg kan dø. Det høres kanskje kynisk ut, men de som er redde må ta vaksina, så må de friske (og de som har antistoff og hatt det) få gå ut å holde verden i gang. Jeg tror vi må opparbeide oss immunitet for å komme tilbake til livet. Vi må ha antistoff.

Jeg skulle ønske vi heller kunne fokusere på hvordan vi kan få et sterkere immunforsvar. Hvordan dugnaden kan snu til: Vi skal bekjempe viruset sammen. Nå setter vi ned prisene på frukt og grønt. Alle oppfordres til å ta D vitamin og zink. Syke og eldre vaksineres for å forhindre alvorlig sykdomsforløp. Hjulene må i gang. Folk blir syke av å sitte hjemme. Vi må forhindre selvmord og ha fokus på mental helse. Helsearbeidere i skolen må tilbake til å hjelpe barnet og ikke bruke all tiden på smittevern. Vi må hjelpe alle som vil og som sliter med alkoholisme. Vi må få i gang et ettervern fremover. Vi må redusere skadene av dette. Du sitter og teller coviddøde. Vær så snill å se hele bildet. Da vil du forstå hva jeg prøver å fortelle!

Vi må slutte å romantisere døden. Vi må dessverre dø!

Men jeg slipper deg nå. Jeg gir tillit til at du finner ut av det som er viktig for deg. At du vil få den innsikten du trenger. At du ikke trenger lese om bivirkninger fra vaksine. Om dette er viktig for deg, vil du selv søke den innsikten du trenger. Ikke alle er ment å skape seg innsikt. Ikke alle ønsker bli sin beste versjon. Ikke alle ønsker et bedre liv, eller er i stand til å gjøre noe med det. Vi kan ikke redde alle. Jeg kan ikke redde noen. Jeg har vært redd for deg, og min familie. Jeg vil og orker ikke leve i frykt jeg heller. Det er jo det jeg prøver si at vi ikke skal, da kan jeg ikke være redd for deg. Så jeg slipper deg fri. Jeg kommer ikke til å bruke energi på å prøve å informere deg. Jeg skal fortsette min kamp for å hjelpe folk til et sunnere liv. Slik at de kan bli friskere og mer motstandsdyktig til å komme gjennom dette. Gi kunnskap til dem som vil, og som går på mitt kurs. Jeg skal bruke all min energi på det positive med å motivere og inspirere. Dele oppskrifter og kanskje overbevise deg om at du med lette grep kan bli litt sunnere.

Jeg har vært lammet av maktesløshet. Jeg driver et reisebyrå og har vært uten omsetning og inntekt i et år nå, og jeg ser ingen ende på dette. I tillegg sitter jeg mye alene uten å ha noen å lufte dette med. Jeg har brukt sosiale media til frustrasjonskanal. Jeg har innsett at dette er en kamp vi kommer til å tape. Folket er delt i to. Konspirasjonsteoretikere og de som er lammet av frykt. De som suger til seg alt av stoff for å finne ei forklaring på hva som skjer. Som ønsker tilegne seg masse informasjon, også det som blir sensuerert.

Så har du de som er lammet av frykt og hører nyheter og leser aviser hele dagen. Som suger til seg hvor mange som dør. Jeg kjenner mange mennesker som knapt tørr å gå ut, og jeg mener dette er overdrevent. Jeg reiste til Tyskland og Kypros med kjempedårlig immunforsvar uten å bli syk. Jeg hadde sittet inne i 6 måneder lammet av frykt. Jeg fant ut at jeg ikke ville eller skulle leve på den måten. Jeg ville være så fri som jeg kunne innenfor de reglene vi har å forholde oss til. Jeg var på behandling i Tyskland i 6 uker og Kypros var grønt. Det var lov å reise dit siden de kun hadde 25 dødsfall. Det var supertrygt. Hele flyet ble testet når vi landet. Hotellene måler feberen din før du får komme inn på hotellet. Ved buffet bruker du hansker. Solsenger desinfiseres hver dag. Det var sykt lite folk og jeg har aldri følt meg tryggere noe sted når det kommer til corona og smittevern. Trist å se folk jobbe med munnbind ute i 30 grader, noe jeg mener er latterlig og helsefarlig. Vi skal ikke puste inn avfallsstoffene vi puster ut.

Jeg vil anbefale deg å begynne å leve litt. Om du holder 1-2 m avstand så kan du møte folk. Det er kun frarådet å reise, men det er fortsatt lov. Om man tester og holder karantene bør det ikke være noe i veien for å reise om du skulle ha behov for det. Jeg skulle ønske verden kunne bli mindre fiendtlig og slutte å henge oss opp i hva alle andre gjør. At vi kunne vise hverandre litt mer kjærlighet, istedet for å være coronapoliti. Når du ser noen uten munnbind så kan de ha fritak pga astma. Husk at det fins alle så mye mer som du ikke ser. Men når folk blir veldig redde så blir de også aggressive. Jeg prøvde inspirere folk til å ta tilbake livet sitt med et postive innlegg på Facebook. Jeg fikk minst to uvenner. Jeg skrev at jeg skulle på Farris Bad og hyttetur. Og kanskje laksefiske til sommeren og Bulgaria en tur. At jeg reiser rundt på hyttetur og laksefiske mutters alene kan da ikke skade, men denne posten lagde så mye ramaskrik at jeg måtte slette den. Jeg syns det er trist at vi er kommet dit. At vi er så full av frykt at man ikke unner andre å gå utenfor døra. Jeg har sittet hjemme 1 år. Jeg har holdt firma stengt for gruppeturer i et år. Jeg har bidratt til dugnaden selv når det var åpnet i sommer for reiser. Jeg fortjener ikke hets og skit. Jeg angriper aldri deg for dine meninger. Ikke skriver jeg på din vegg heller. Jeg deler min frustrasjon på min vegg, og jeg deler statistikker som skal være nyttig for deg. Jeg kommer til å slette all drittslenging og fjerne meg fra negativitet. De menneskene som ikke tåler at jeg har egne meninger er jo ikke noe for meg. Jeg kritiserer uansett ikke dine meninger. Jeg er også blitt hetset fordi jeg ikke skal ta vaksinen. Jeg har mange allergier og ME allerede. Jeg har vært levende død i 11 år. Jeg bor på sofa. Jeg karrer meg på bena og jobber i ny og ne, og resten av tiden går til opplading. Jeg vet at jeg ikke takler å bli enda sjukere av bivirkninger av vaksina. Jeg har nok med å holde motet oppe slik ting er nå. Så når du ikke vet hvorfor så trenger du ikke ha en mening om hvorfor jeg ikke skal vaksineres. Innen det blir tvangsvaksinering så har du ikke noe du skulle sagt. Slutt å bland dere inn i andre sine saker, det skaper kun hat. Vit at alle har en sin grunn. Spør heller om grunnen enn å angripe. Vi er alle frustrerte, men vi kan prøve en kjærligere tilnærming.

Å bli så kritisert for å ha andre meninger enn deg er helt utrolig. Jeg diskuterer saklig. Kommer med kilder, tall og statistikker. Kaller deg ikke idiot for dine meninger, men respekterer at du mener noe annet enn meg. Jeg elsker gode diskusjoner, for da kan jeg lære noe mer. Kanskje noe jeg ikke visste fra før som kan få meg til å endre mening. Se noe i et annet eller nytt lys! Jeg er ikke så fastlåst i mine meninger, jeg bare liker å analysere alle aspekter av en ting. Det er jo det som er spennende!

Hva om jeg tror at dette er en kjemisk krig med virus laget på en lab? Er det så farlig da? Er jeg en idiot som tror det? Konspirasjonsteoretiker? Er det utenkelig at vi har en tredje verdenskrig? Som mange allerede har sett komme? Det som er så fint er at du kan tro på det du vil og jeg det jeg vil. Likevel er det arrogant å ikke godta disse forskjellene. Å dukke opp på veggen min med hersketeknikker. Husk, du har heller ikke svaret! Det kan hende det blir mange som blir nødt å ta seg en bolle når dette er over!


Jeg vet folk som tror vi blir chippet av vaksina og at sammen med 5G så skal vi dø. Det er vanvittige historier der ute. Jeg tenker mitt inni meg, men jeg har respekt for at de tror noe annet enn meg, eller kanskje til og med vet noe annet enn meg. Jeg er ikke helt der. Jeg bare tror at dette ikke er kommet fra dyr, og jeg har en indre intuisjon og magefølelse om at den vaksina ikke er bra. Det er ALT! I tillegg tror jeg at vi må ha immunitet for å bli ferdig med dette helvete. Dere andre som tror at vi må sitte innestengt for å spare liv, ja dere kan tro det. Jeg lar dere tro det. Men jeg prøver å si at det dør tusenvis av folk hver dag PGA nedstengingen. Vær så snill og tell med de andre når dere teller den 1,2 personen som dør hver dag av/med covid og angriper folk med: Vil dere at flere folk skal dø?

Takk for meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *