Når får du nok?

Er det ikke interessant at jeg kan spørre 20 stykker om hva som gjelder av regler og ingen kan svare meg? Må jeg gå til advokat og få hjelp til å tolke reglene? Skal det være så komplisert at man ikke skjønner en dritt men risikerer å bli bøtelagt? At ett hvert brudd må tolkes av politi og advokater for om du skal bøtelegges eller ikke?
Jeg driver et firma som gjør at jeg ønsker vite om jeg har lov å samle 10-20 mennesker. Jeg leier kontor for å få bruke møterommet til å ha noen få kursdeltakere der. Jeg vet aldri når det er lov eller ikke. Når det er påbud eller anbefaling. Er det riktig at en hel øy uten smitte ikke skal få selge vin i påsken? Er smittefaren større om folk får vin til maten før kl 20 på kvelden? Inntil ting blir logisk for meg så kommer jeg til å stille spørsmål. For jeg leter etter svar på når galskapen vil ende.


Er vi som driver reisebyrå fullstendig glemt? Lurer på hvor mange av oss som får penger og støtte? Hva skjer det neste året? Penger fra i fjor redder oss ikke i 2021. Hvorfor får vi ikke vite om vi kan selge turer for sommeren? Kommer de til å holde landet stengt i år også for at vi skal legge igjen pengene i Norge for så å gi oss en liten sydentur til høsten før valget? Vi har ingen forutsigbarhet. Hvorfor sitter mennesker som er fullvaksinert fortsatt i karantene? Hva er plan B når dere skjønner at vaksinering ikke vil fjerne alle muterte virus? Er planen å holde stengt til 2022? Hvor lenge klarer folket dette og bryr noen seg? Kan noen bare fortelle meg sannheten så jeg har noe å forholde meg til? Jeg har ikke lyst å gamble på tur i sommer og gi massevis av penger til konkurstruede flyselskaper. Hvordan skal vi komme oss på bena igjen? Får vi noen som helst hjelp eller beskjed om hva som skal skje fremover?


Nå kommer vaksinepass hos frisører i Danmark. I Storbritannina får de 50 000 i bot om de forlate landet fra nu og ut juni. Det planlegges en strengere nedstenging etter påske. Først skal folk sitte i små leiligheter å feste istedet for i frisk luft på afterski. Problemet nå er at folk begynner å innse galskapen. Når mangel på logikk er tilstedet så faller også interssen på sikt til å følge tiltakene. Og med vår kjære Erna i spissen så har hun ikke akkurat lagt gullegget like før påskeferiring. Vi blir tvunget til å være hjemme, og vi kan ikke en gang sitte på cafe i frisk luft å ta en brus. Jeg begynner å bli lei av dere som kaller det for dugnad. Det er veldig lett for de som har full jobb eller trygd. Ikke alle er i den situasjonen. Det er mange som ligger våken hver natt og lurer på hvordan de skal overleve fremover. Jeg er så takknemlig at jeg ikke eier et hotell eller fly nå. Jeg har små utgifter i forhold. Men utgiftene løper, på både firma og privaten, hver måned. Taperne i samfunnet er grunderne og de skal vel bort. 1200 hoteller i Spania er kjøpt opp av Kapital Fond. Noen blir sjukt rike for tiden.
Jeg er imot denne seigpininga som drives, og det er psykisk terror. Jeg takler dette, selv om dere ikke tror det. Jeg er sterk psykisk, men jeg er redd for alle de som IKKE takler det. Jeg VET det er mange. Jeg følger med. I Storbritannia har de fått en bølge av kreft. Utsatte operasjoner og behandlinger fra i fjor. Stor flaskehals vil komme på flere plan.
Jeg sier ikke at jeg har løsninga, men jeg sier dette funker ikke. Vi har prøvd i 1 år og det innrømmes at viruset ikke kommer til å gå bort. Noen er lurt å tro at vaksina vil fjerne alt, så de hetser de som ikke vil vaksineres. At vi er landssvikere. Vaksina di gjelder i 3-9 mnd. Da må du ta ny. Den gjelder ikke mot alle muterte virus. Vaksina gir ikke immunitet eller rydder ut viruset.

Mange orke ikke mene noe om det her. Eller orker engasjere seg, fordi de ikke tror det nytter og lar seg påvirke av de som kaller deg Kari Jaquesson. Nå tar jeg det ikke så tungt å bli sammenlignet med Kari, for jeg vet forskjellen. Men hun står for noe i det minste. Hun sier det hun mener selv om hun provoserer deg. Hun har mange fans også. Det sier noe om hvor forskjellige vi er. Sist jeg så eller snakket med folk er snart to uker siden og det var en 8 åring. Jeg skriver for å få ut ting som bekymrer meg eller engasjerer meg. Jeg liker å skrive, derfor jeg blogget før. Jeg er ikke opptatt av å skape debatt eller at du skal være enig med meg. Det eneste jeg ønsker oppnå er at man kanskje begynner å tenke litt! Stille spørsmålstegn ved det som skjer. Ser det store bilde av skadene både økonomisk og mentalt. Fra dag 1 har dette bekymret meg. Vi er fortsatt på stedet hvil. Der hverdagene går til å lese skremselspropoganda i avisene. Høre på nyheter. Lære oss reglene som endres hver uke.
Har du en plan om hvordan vi kan få åpnet verden? Kunne vi gått til kamp mot viruset ved å bli sunnere, ta vitaminer. Fortelle folket at det fins mange gode behandlinger for covid nå? (det er derfor færre folk dør nå). Ja, noen ligger på sykehus. Det er livet og sånn har det vært hvert år. Folk får også ME og senskader. Av forskjellige virus, spesielt epstein barr som jeg har etter svineinfluensa.


Vaksinestrategien har feilet. Vaksinerte må fortsatt gå med munnbind, holde avstand. Karantene. Ta nye vaksiner. Kan bli syk av andre virus. Bivirkinger. Ingen utryddelse. Ingen immunitet.

Slik jeg ser det har vi bare en løsning og det er å få viruset. Noen er allerede immune av tidligere infeksjoner. Eneste jeg skulle ønske er at det var mer åpenhet. Hvem ligger på sykehus. Hvorfor? Hvor mange er der bare to dager og blir utskrevet? Hvor mange er der pga angst for sykdommen og lav terksel for innskrivelse? Hvilke behandlinger gis? Hvor gamle er de med senvirkninger? Hvor lenge er de syk? Hvor mange blir helt friske? Hvor mange er smittet uten symptomer? Hvor er supersprederne blitt av? Hva skjedde med atomkrigen som var i ferd å skje før covid? Hvor mye handler om å selge aviser? Hvor mye er avisene sesurert? Hvor åpent får de skrive? Hvorfor har ikke ordet selvmord blitt nevnt i avisen siden mai 2020? Hvordan går det med alle de som var innlagt pga vaksina? Er de utskrevet? Hvorfor skriver ikke VG at Bergen har rapportert inn 270 bivirkninger, 54 alvorlige? Hva er de totale virkelige tallene på dette? For hele landet? Hvorfor får ikke sykepleiere gå ut med info om at de føler seg dårlig? Hvorfor hører vi ikke på leger og fagfolk som sier ting og gir råd? Hvorfor blir disse sensurert og dysse ned?


Hvor mye av dette er skapt av media? Jeg personlig hadde ikke visst om at det var corona om ikke det var for sosiale media. Hadde jeg vært uheldig å miste noen så hadde det vært av influensa. Sånn som dessverre skjer med mange, særlig eldre.
Hvordan fungerer skremselspropoganda på folk? Det er jo helt tydelig at mange er ute av stand til å tenke rasjonelt. Jeg vet mange som overhode ikke går ut av huset. Årene går, tiden går. Den får vi ikke tilbake.

La regjeringa komme å fortelle planen fremover. Når vi har slått ned viruset under 1. Hva når det går opp til høsten. La meg få vite at jeg skal sitte i lockdown i to år til. Jeg trenger å forberede meg psykisk. Min grense er nådd nå. Måten for min del å håndtere det på er å skifte miljø. Jeg drar til utlandet og blir der i sommer. Skulle jeg være så uheldig at jeg får viruset der nede, så enten håndterer jeg det, eller dør. Det er livets gang, og min familie sier: Reis! Vi kan ikke leve sånn, eller tenke sånn. Vi må tøffe oss opp litt. Jeg vil igjen minne om at dødsrisikoen er 0,12%! Kun 650 mennesker er død på over et år av denne sykdommen og veldig mange av dem var over 80 år. Jeg tror det er sunnere å leve fritt enn å leve i frykt. Nå sitter folk hjemme og er deprimert og frustrert. Livsstilsykdommene blir ikke færre av dette. Har selv lagt på meg siste året pga høyt kortisol. Klart jeg er stressa. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre fremover. Hvor lenge jeg skal sitte her.


Alt jeg ønsker meg er svar!
Så hva gjør vi? Drar dette ut til vi har ødelagt jorda for flere generasjoner? Hvor lenge er det greit for deg å sitte innesperret? Et helsikkes virus, er kommet for å bli! Hvordan ta opp kampen?
Og et siste spørsmål: Kan vi klare holde tallene nede ved å holde reglene, men få leve fritt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *