Blogg

Velkommen til bloggen min!

Stort sett vil den handle om mat, kosthold, helse og reise! Ting som opptar meg i hverdagen!

Jeg er utdannet hudpleier og livsstilscoach og driver et firma for single, www.singelturer.com hvor vi reiser på turer i inn og utland.

Hovedsaklig brenner jeg for velvære! Innenfor velvære kommer helse, energi, mentalt påfyll, mat og ro inn i bildet. Hvordan finne igjen balansen når man først har blitt syk? Hvor mye påvirker maten vi spiser på helsa vår? Er du sliten og slapp og trenger mer energi? Da håper jeg du får hentet inspirasjon til en sunnere livsstil her i bloggen min!

Jeg har selv slitt med overvekt og dårlig helse i mange år etter en ulykke hvor jeg hoppet 8,5 meter fra en blokk pga brann! Hvordan får man gjort det beste ut av hverdagen? Hvordan tilpasse jobb til helsa? Hvordan bygge opp immunforsvaret? Hvor mye har matintoleranse å si for helsa vår?

Mange jakter på årsaken til at de er så slapp og sliten. Kan det være så enkelt at du ikke tåler det du spiser?

Jeg fikk et nytt liv da jeg la om kosten. Først testet jeg meg for matintoleranse. Jeg kuttet ut sukker, egg, mel og melkeprodukter. Det meste av overvekten forsvant på 5 mnd.
Eksemen jeg hadde på innsiden av bena ble borte. Jeg ble mer tolerant ovenfor dyr. Jeg var superallergisk mot katter og kunne knapt være i samme hus som dem en halvtime.
Jeg fikk mer energi og en bedre mage.

Ofte kan man teste seg etter 6-12 mnd og så tåler man noen av tingene igjen, tarmer leger seg og du får sterkere immunforsvar. Spiser du ting du ikke tåler betyr det at du kan holde på 7 kg vekt. Hvetemel kan gjøre at du ikke går ned i vekt om du er intolerant mot det.

Føler du at dette er noe for deg, så meld deg på kurset som starter 15 august. Enda noen plasser 🙂

Da ønsker jeg alle velkommen til bloggen min og håper dette engasjerer nok til å legge igjen en hilsen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.