Om meg!

Lisbeth Solheim er eier og grûnder av Solheim Event og Reiser AS som står bak hjemmesiden: www.singelturer.com og Solheim Event og Reiser AS.
Firma er veletablert over de siste 10 år med en god solid kundegruppe og fornøyde gjentakende kunder. Primært godt voksne folk, men ingen aldersgrense. Det handler om samhold og det å tilbringe tid sammen med andre, spesielt i ferie og høytid, da mange er alene. En big happy familiy, hvor alle blir inkludert! Lisbeth Solheim har jobbet innen reiseliv i over 25 år og driver pr i dag firmaet alene.

I 2002 var Lisbeth i en dramatisk brann hvor hun hoppet 8,5 meter fra en blokk. Etterskadene av dette er wiplash, ME, PTSD, fibromyalgi, kyssesyka, svimmelhet, lavt stoffskifte. Er opptatt av å fronte en sunn og glad livsstil, selv med ME. Ønsker dele gode tips og råd hvordan man kan få en lettere hverdag. Drømmen min i 10 år har vært å få leilighet i utlandet, og sommeren 2018 kjøpte jeg leilighet i Sozopol i Bulgaria og bor vår, sommer, høst der. Det gjør dagene lettere, nyter sola, mer energi og mindre smerter. Takk for at du følger bloggen min. 

Velkommen.

2 kommentarer til “Om meg!

 1. Frank Orre

  Hei Lisbeth.
  Dumpet over siden din ved en tilfeldighet – så artig å se hva du har fått til !!
  Mye flott du skriver om og fine erfaringer du deler !
  mvh

  Frank Orre
  (….en gammel flamme 🙂

  Svar
  1. Anonym

   Heeeeei du!

   Long time!

   Ja er er det mye nyttige tips å få med seg.. både når det gjelder kosthold og kjærlighet 🙂
   Håper du har det bra! 🙂

   Klem, Lisbeth!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.